ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κερδίζει τον Προμηθέα και πάει τελικό ο Θρύλος!

Κερδίζει τον Προμηθέα και πάει τελικό ο Θρύλος!

Ημέρα ημιτελικού είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό! Μετά τη νίκη επί του Περιστερίου (87-68), ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πάτρας (17/2, 21:00) και είναι έτοιμος να πάρει τη νίκη για να προκριθεί στον τελικό, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Άρης.

Οι Πειραιώτες θέλουν να κερδίσουν τους Πατρινούς χωρίς προβλήματα, καθώς έχουν χάσει ήδη τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος έχει υποστεί μυϊκό σπασμό οποσθίων μηριαίων αριστερά και δεν θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουν να πάνε μέχρι τέλους για να σηκώσουν ακόμα μία κούπα και να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους άλλη μία επιτυχία. Στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, οι παίκτες του Μπαρτζώκα έδειξαν διάθεση, παρουσιάστηκαν σοβαροί και έδειξαν πανέτοιμοι.

Από τη μεριά του, ο Προμηθέας κέρδισε άνετα τον Πανιώνιο (88-48) στον προημιτελικό και φυσικά θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς άγχος και πίεση, ενώ θα προσπαθήσει να του κάνει δύσκολο το έργο. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ