ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έγινε η δουλειά και «λοκάρει» την τετράδα!

Έγινε η δουλειά και «λοκάρει» την τετράδα!

Ήταν μία ιδιαίτερη και δύσκολη βραδιά η χθεσινή (21/3) στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Βιλερμπάν και πήρε αυτό που ήθελε χωρίς να παίξει στα... κόκκινα. Οι Γάλλοι ήρθαν για να κάνουν την έκπληξη και πάρουν τη νίκη και το έδειξαν, παλεύοντας μέχρι το τέλος του αγώνα. Από την πλευρά του, ο Θρύλος έβγαλε κούραση και απλά ήθελε να πάρει τη νίκη με οποιονδήποτε τρόπο, έτσι ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στη Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν λοιπόν το χρέος τους, έστω και με αγχωτικό τρόπο και με μια ατυχία, όπως αυτή του Πετρούσεφ, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο (οστικό οίδημα) και σήμερα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του. Η σεζόν μπαίνει στο τέλος της και μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη και όχι το θελκτικό μπάσκετ, για να επιτευχθεί ο βασικός στόχος. Μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Στην αναμέτρηση κόντρα στους Γάλλους, ο Θρύλος είχε τους συνηθισμένους πρωταγωνιστές. Οι Φαλ και Πίτερς συνέβαλαν με τα μεγάλα σουτ που πέτυχαν. Ο Φαλ κυριάρχησε και στις δύο ρακέτες, μαζεύοντας ριμπάουντ και μοιράζοντας τάπες, ενώ ο Πίτερς σκόραρε, μοίρασε ασίστ και μάζεψε και ριμπάουντ. Ωστόσο, σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Γιαννούλη Λαρεντζάκη σε άμυνα επίθεση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ανοίγοντας τον δρόμο για την 19η «ερυθρόλευκη» νίκη στην διοργάνωση.

Η σεζόν βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της και ο ανταγωνισμός τεράστιος. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται υπομονή και ηρεμία. Ξεκίνησε πολύ στραβά τη σεζόν, λόγω της μικρής προετοιμασίας και των συνεχόμενων τραυματισμών, όμως είναι στο χέρι του να βελτιωθεί και να επανέλθει στο 100 %. Άλλωστε στον πάγκο του βρίσκεται ένας άνθρωπος ο οποίος ξέρει καλύτερα από όλους τι να κάνει και πως να διαχειριστεί την κατάσταση.

Το ζητούμενο τώρα μέχρι την επόμενη, πολύ πιο δύσκολη -πρώτη από τις δύο συνεχόμενες- αποστολή στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτιζν που «καίγεται» για την νίκη ώστε να προλάβει την δεκάδα, είναι να γίνουν καλύτερα σωματικά ο συγκινητικός Ουόκαπ και ο Γουίλιαμς-Γκος, ώστε να δώσει ο Ολυμπιακός με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις την μάχη για να κάνει άλμα τετράδας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ