ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γίνονται γελοίοι για να το παίξουν και αδικημένοι!

Γίνονται γελοίοι για να το παίξουν και αδικημένοι!

Η τακτική να κάνουν το άσπρο μαύρο είναι γνωστή στο πορτοκαλί μέσο που τα βλέπει όλα πράσινα όταν πρόκειται για την… ομάδα της καρδιάς της.

Οι φωνές τους για τις βολές μετά τον πρώτο τελικό προκαλούν γέλιο, αφού η πραγματικότητα και οι αριθμοί τους εκθέτουν για μια ακόμα φορά.

Επειδή έχουν συνηθίσει στο μπάσκετ με διαιτησίες 100-0 ή στη χειρότερη 80-20 υπέρ τους, το παίζουν αδικημένοι από τη διαιτησία στον πρώτο τελικό. Με 19 βολές ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το ματς και με 24 οι πράσινες! Με τις βολές ως το 37:56 να είναι στο 9-20! Εννέα είχε εκτελέσει ο Ολυμπιακός και 20 οι πράσινες, δηλαδή που χάρη σε αυτό τον τομέα διατηρήθηκαν ζωντανές στη διεκδίκηση του ματς!

Δυο λεπτά πριν το φινάλε οι ερυθρόλευκες εκτέλεσαν 10 βολές εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν στα τελευταία 14,4’’, με τα φάουλ που έγιναν σκόπιμα από πλευράς Παναθηναϊκού για να σταματήσει ο χρόνος.

Πραγματικά για γέλια η πράσινη προπαγάνδα, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν την τρίτη σερί φάπα στους τελικούς από τον Ολυμπιακό μέσα σε λίγες μέρες και να επηρεάσουν καταστάσεις ενόψει του δεύτερου τελικού στη Λεωφόρο!

Εκεί που έχουν αλλοιωθεί αποτελέσματα με διαιτητικά όργια και μακάρι να έχει και ο Ολυμπιακός ανάλογη αντιμετώπιση από τους διαιτητές, όπως αυτή που είχαν σήμερα οι πράσινες στο ΣΕΦ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ