ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος έτοιμος για το μπρέικ στη Βαρκελώνη!

Θρύλος έτοιμος για το μπρέικ στη Βαρκελώνη!

Αρχηγού απόντος, αλλά Θωμά παρόντος, ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (24/4, 22:00) στη Βαρκελώνη κόντρα στη Μπαρτσελόνα κυνηγάει την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζεται για να βρεθεί ξανά στο Final 4 της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε στην προπόνηση της Δευτέρας τον Τόμας Γουόκαπ να πονάει στη μέση και να αποχωρεί και τον Κώστα Παπανικολάου να μην προπονείται λόγω ίωσης. Ο αρχηγός δεν κατάφερε να ακολουθήσει την αποστολή στη Βαρκελώνη, αντίθετα από τον Αμερικανό γκαρντ.

 «Ο Παπανικολάου ανέβασε πολύ πυρετό και έπρεπε να μείνει πίσω. Όποιος ξέρει τον Ολυμπιακό ξέρει ότι είναι σημαντική η παρουσία του και η απουσία του προφανώς θα είναι σημαντική. Ευτυχώς φέτος έχουμε αρκετούς παίκτες για να μπορέσουν να κάνουν τα πράγματα που εκείνος κάνει στο παρκέ» τόνισε ο Σκακιστής δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο πολύ πιστεύει το ρόστερ του και τη δουλειά που έχουν ρίξει οι παίκτες του για να είναι έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Από την άλλη πλευρά ο Τόμας Γουόκαπ δείχνει πως ξεπέρασε το πρόβλημα: «Νιώθω φανταστικά. Έκανα θεραπεία τις τελευταίες ημέρες και αισθάνομαι καλά. Νιώθω φρέσκος».

Η σειρά είναι απαιτητική και σύμφωνα με τον Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει καλή άμυνα, να ελέγξει τα ριμπάουντ και να αποφύγει τα λάθη που θα δώσουν έξτρα κατοχές στη Μπαρτσελόνα, με στόχο να πάρει τη νίκη και μαζί θα αφαιρέσει από τους Καταλανούς το πλεονέκτημα έδρας με το οποίο μπαίνουν στα πλέι οφ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ