ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τους τρόμαξε (ξανά) όλους και έστειλε ηχηρό μήνυμα!

Τους τρόμαξε (ξανά) όλους και έστειλε ηχηρό μήνυμα!

Και μεγάλη νίκη μέσα στη Βαρκελώνη, και μπασκετάρα σε μεγάλο μέρος του ματς. Και μπασκετάρα με άμυνα και επίθεση σεμιναριακού επιπέδου. Ο Θρύλος έκανε το μπρέικ στην σειρά των play-offs επικρατώντας με 75-77 επί της Μπαρτσελόνα κάνοντας το πρώτο από τα τρία βήματα για το Final-4 του Βερολίνου, κόντρα σε όλα  τα προβλήματα πριν, κατά την διάρκεια και μετά το ματς.

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, αλλά ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξε και ποιότητα, έδειξε και πόσο δουλεμένη ομάδα, έδειξε και σκληράδα. Κυνήγησε την τύχη του, δεν επηρεάστηκε ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και κατάφερε να αντέξει ως το τέλος σε μία έδρα που δεν πέρασαν φέτος πολλές ομάδες.

Ομάδα κορυφαίου επιπέδου ο Ολυμπιακός, έκανε το πρώτο την Μπαρτσελόνα και συνεχίζει παρακάτω. Σίγουρα ενθουσιάστηκε ο κόσμος του, μιας και τα μηνύματα δεν ήταν απλώς ενθαρρυντικά, ήταν εντυπωσιακά, μέσα σε απίστευτες δυσκολίες. Ωστόσο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας με μαεστρικό κοουτσάρισμα τις νίκησε κι αυτές. Τι κι αν δεν έπαιξε χωρίς τον αρχηγό του και βασικότατο γρανάζι, Κώστα Παπανικολάου. Τι κι αν είχε αντίθετα διαιτητικά σφυρίγματα. Τι κι αν αποβλήθηκαν στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του ματς οι Ουόκαπ και Φαλ και σοκαρίστηκε με τον τραυματισμό του Πετρούσεφ). Ο Θρύλος του Σκακιστή πέρασε αέρας και έστειλε μήνυμα σε όσους τον είχαν ξεγράψει και ότι για νικηθεί πρέπει να ματώσεις.

Ο Θρύλος τρόμαξε την Ευρώπη και τώρα πρέπει να έχει τα μάτια του δεκατέσσερα για να πετύχει τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Final-4.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ