ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άνετο «8 στα 8» στη Γλυφάδα τα κορίτσια του Θρύλου

Άνετο «8 στα 8» στη Γλυφάδα τα κορίτσια του Θρύλου

Η ομάδα πόλο των Γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε 19-8 του ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα για την 8η αγωνιστική της Water Polo League και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, μόνη και αήττητη.

Οι Ερυθρόλευκες έκαναν εκρηκτικό ξεκίνημα και δεν άφησαν καμία ελπίδα στον ΑΝΟΓ πετυχαίνοντας 4 τέρματα στα πρώτα 2:30 λεπτά του αγώνα. Οι γηπεδούχες απάντησαν με ένα μίνι σερί 2 γκολ για να διαμορφωθεί το 4-2 του πρώτου οκταλέπτου.

Στη συνέχεια, άνοιξε ο ρυθμός, ο Γιώργος Ντόσκας έκανε το ανάλογο ροτέισον, δίνοντας ευκαιρίες σε όλες του τις παίκτριες και με επιμέρου σκορ 5-4, ο Ολυμπιακός πήγε στο ημίχρονο με διαφορά τριών τερμάτων (9-6).

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος του αγώνα. Οι ερυθρόλευκες δεν συνάντησαν καμία αντίσταση (δέχτηκαν μόλις δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο), έκλεισαν το τρίτο οκτάλεπτο με σκορ 16-7, ενώ στο τελευταίο μέρος η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +11, όπου και παρέμεινε (19-8).

Η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα στρέφει, πια, την προσοχή της στο ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Οριζόντε για την 2η αγωνιστική του Champions League (14/11, 19:00).

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 4-5, 1-6, 1-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ντόσκας): Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 2, Κουρέτα 1, Σάντα 1, Κουρτίδου Α., Μπίκου 3, Σιούτη 3, Πάτρα, Νίνου 2, Τζωρακάκη, Κουρτίδου Π., Μυριοκεφαλιτάκη 3, Νησιώτη, Χάιντου 3, Σαλταμανίκα 1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καραγιάννη, Αντρές Χάιλι 3, Σκουμπάκη, Οικονόμου, Χατζηγεωργίου, Λαναρά 1, Σταρίδα 1, Τζαβάρα, Λαμπάτου, Καραγιάννη, Λασκαρίδου 2, Τάουσερ, Βούτσικα, Καρανάσιου 1, Σφυροέρα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ