Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Η ανοχή μας εξαντλήθηκε»
Τα όσα αδιανόητα και ντροπιαστικά συνέβησαν κατά την αναχώρηση του πούλμαν της αποστολής μπάσκετ Γυναικών των Πειραιωτών έξω από τη Λεωφόρου κάνουν τον γύρο της Ελλάδας και οι ευθύνες για τους υπεύθυνους είναι μεγάλες.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με μία ανακοίνωση-κόλαφος απαιτεί επιτέλους να γίνει το αυτονόητο και να τιμωρηθεί η ασυδοσία των χούλιγκανς του ΠΑΟ σε κάθε γήπεδο και να κλείσουν αυτά τα γήπεδα στρούγκες που «στεγάζεται» και γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων δυσάρεστων γεγονότων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών:
Χθες γίναμε μάρτυρες, για μια ακόμα φορά, της προκλητικής και άνανδρης συμπεριφοράς αλαφιασμένων οπαδών του Παναθηναϊκού Α.Ο.
Μετά την χυδαία υποδοχή της γυναικείας μας ομάδας βόλεϊ στο Μετς, χθες στο απαράδεκτο και επικίνδυνο υπόγειο, με τους ανύπαρκτους χώρους άφιξης και αναχώρησης των αποστολών, που χρησιμοποιεί προκλητικά ακόμα ως γήπεδο, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. κατευόδωσε τη γυναικεία μας ομάδα μπάσκετ με συμπεριφορά λυντσαρίσματος.
Η ανοχή μας "για το καλό του αθλήματος" εξαντλήθηκε. Τέρμα πλέον τα δύο μέτρα και δύο σταθμά.
ΔΕΑΒ, Ομοσπονδία και όλοι οι συναρμόδιοι φορείς οφείλουν να πράξουν όπως ο ρόλος τους επιτάσσει.
Παραδειγματική τιμωρία του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τους κανονισμούς και σφράγισμα του γηπέδου για αγώνες οποιασδήποτε διοργάνωσης.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, που προσπαθεί να νοιώσει άντρας, τραμπουκίζοντας γυναίκες, να συνεχίσει ατιμώρητος τη δράση του, εξαιτίας παραβλέψεων, χατιριών και πολιτικών πάσης φύσεως.







