ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκη για... καλή χρονιά!

Νίκη για... καλή χρονιά!

Ποδαρικό... με το δεξί στο TOP-16 της Euroleague θέλει να κάνει απόψε (29/12, 21:00 LIVE στο redking.gr) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα αποχαιρετώντας ιδανικά το 2015.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι πανέτοιμοι για το πρώτο τους παιχνίδι στον "όμιλο του θανάτου", στον οποίο θα "μονομαχήσουν" με τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας) με στόχο την πρόκριση στα play off της φετινής Euroleague.

Η "αρμάδα" του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με οδηγό τις περσινές νίκες επί των Καταλανών στο ΣΕΦ, θα επιδιώξει να δείξει με το... καλησπέρα στο TOP-16 ότι από τον Πειραιά δεν πρόκειται να περάσει κανείς!

Στην προσπάθειά του αυτή, ο Ολυμπιακός θα έχει ως "σύμμαχό" του τον "πύρινο" λαό του, που φρόντισε -για μια ακόμα φορά- να... εξαφανίσει όλα τα εισιτήρια, που κυκλοφόρησαν για το αποψινό παιχνίδι!

Sold out για μια ακόμα βραδιά στο Φάληρο και οι "ερυθρόλευκοι" με μοναδικό απόντα τον Ματ Λοτζέσκι είναι αποφασισμένοι να "γράψουν" μια νέα "χρυσή σελίδα" στην ένδοξη ιστορία τους.

Ο κόουτς του Θρύλου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του πλην του Βέλγο-Αμερικανού φόργουορντ, ο οποίος χρειάζεται να μείνει στα... pits για περίπου 20 μέρες ακόμα ελέω της θλάσης που έχει υποστεί, ενώ την δική του "αύρα" θα φέρει στο ΣΕΦ και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρόλευκων", Ντάριους Τζόνσον-Όντομ.

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και θα φοράει στην ερυθρόλευκη φανέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2018, θα δει από κοντά για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα και φυσικά άπαντες εύχονται ν' αποδειχθεί... γουρλίδικος!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Κάντο, όπως την άνοιξη!

    Κάντο, όπως την άνοιξη!

    Οδηγός για τον Θρύλο οι δύο νίκες επί της Μπάρτσα στο ΣΕΦ στα play off της περσινής Euroleague

  • Κατάμεστο το ΣΕΦ

    Κατάμεστο το ΣΕΦ

    Εισιτήρια τέλος όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Sold out το ματς με την Μπαρτσελόνα

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ