ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δευτέρα βράδυ...

Δευτέρα βράδυ...

Ως το βράδυ της Δευτέρας θα έχει ξεκαθαρίσει η Μπαρτσελόνα τη θέση της, αναφορικά με το θέμα του Κώστα Παπανικολάου. Κι αυτό διότι έχει τη δυνατότητα να ισοφαρίσει την πρόταση του Θρύλου στον διεθνή φόργουορντ και να τον πάρει πίσω στη Βαρκελώνη. Ας δούμε πώς έχουν ακριβώς τα πράγματα με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Από το βράδυ του Σαββάτου οι Καταλανοί έχουν πάρει το προσύμφωνο που έχει ο Παπανικολάου με τον Ολυμπιακό και το εξετάζουν. Βάσει του συμβολαίου που είχε ο "Παπ" όταν έφυγε από την ισπανική ομάδα με προορισμό το Χιούστον, έχουν περιθώριο μιας εβδομάδας για να κάνουν αντιπρόταση –δηλαδή να καταθέσουν στον Έλληνα φόργουορντ μια ισόποση προσφορά- και να τον ξαναπάρουν στη Βαρκελώνη.

Όμως, αυτό που διεμήνυσαν στην πλευρά του Θρύλου είναι πώς δεν θα χρειαστούν τόσο μεγάλο διάστημα και πως ως το βράδυ της Δευτέρας θα έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση και τις κινήσεις τους.

Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί τελικά, αλλά με δεδομένο ότι και η διάθεση του Παπανικολάου είναι να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και τον Πειραιά, αλλά και το "γεμάτο" ρόστερ της Μπαρτσελόνα, φέρνουν τον Έλληνα φόργουορντ ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή του στο Θρύλο. Απλά θα πρέπει όλοι να κάνουμε λίγες ώρες υπομονή...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Η... μεγάλη Τρίτη του

  Η... μεγάλη Τρίτη του "Παπ"

  Η Μπαρτσελόνα θα πάρει αύριο την τελική της απόφαση, αναφορικά με το θέμα του Παπανικολάου

 • Στην Αθήνα ο Πρίντεζης

  Στην Αθήνα ο Πρίντεζης

  Ο δεύτερος αρχηγός του Ολυμπιακού δεν ταξίδεψε για τη Ρόδο, λόγω προβλήματος τραυματισμού

 • Μια εικόνα... 1000 λέξεις!

  Μια εικόνα... 1000 λέξεις!

  Δείτε το καλωσόρισμα του Γιώργου Πρίντεζη στον Κώστα Παπανικολάου!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ