ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γύρισε "σπίτι" του!

Γύρισε

Δύο βήματα έχουν απομείνει για τον Κώστα Παπανικολάου. Να ανακοινωθεί επίσημα από τον Ολυμπιακό η επιστροφή του και να μπει στο αεροπλάνο από το Ντένβερ με προορισμό την Αθήνα. Το γεγονός, όμως, είναι ένα. Ο "Παπ" πρέπει να θεωρείται και επίσημα, πλέον, παίκτης του Θρύλου, άλλο εάν έχουν απομείνει τα διαδικαστικά.

Το απόγευμα της Τρίτης, η Μπαρτσελόνα πήρε θέση στο θέμα. Οι άνθρωποι του Καταλανικού συλλόγου εξήγησαν γιατί κάνουν πίσω στην υπόθεση, γιατί δεν κατέθεσαν αντιπρόταση στην πλευρά του παίκτη, "ισοφαρίζοντας" εκείνη του Ολυμπιακού για να το κάνουν και πάλι δικό τους. Κάτι που σημαίνει πως ξεπεράστηκε και το τελευταίο "εμπόδιο" που θα μπορούσε να υπάρξει για να γυρίσει ο "Παπ" στο Λιμάνι.

Όπως ανέφερε η πλευρά της Μπαρτσελόνα, στο ρόστερ υπάρχουν 15 παίκτες και δεν θα ήταν εύκολο να προσαρμοστεί σε αυτό το σημείο της σεζόν ένας ακόμα. Η άφιξη του Παπανικολάου θα μπορούσε να διαταράξει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα της Βαρκελώνης, κάτι που ο Ζόαν Κρέους ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελαν οι Καταλανοί να συμβεί επ’ ουδενί.

Και τι έχει απομείνει πλέον; Να μπει στο αεροπλάνο από το Ντένβερ ο Κώστας με προορισμό την Αθήνα και να ανακοινώσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας και επίσημα την επιστροφή του στο Θρύλο. Αυτά θα γίνουν τα προσεχή 24ωρα. Το θέμα όμως έληξε με αίσιο τρόπο για τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές. Το ήθελε ο Παπανικολάου, το ήθελε η ομάδα. Και ο παίκτης είναι ξανά αθλητής του Ολυμπιακού!Μ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Με το

    Με το "61" ο Παπανικολάου

    Το 61 θα έχει στη φανέλα του ο "Air-Pap", καθώς το αγαπημένο του 16 το φοράει φέτος ο Αγραβάνης

  • "Pap is back"

    Με αυτό τον τρόπο ο Μάντζαρης αναφέρθηκε στην επιστροφή Παπανικολάου στο Θρύλο.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ