ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτοιμος ο "Παπ"

Έτοιμος ο

Ο κόσμος και ξέρει τι γίνεται και έχει αντίληψη των δεδομένων. Αυτό που ακούστηκε ότι ο Κώστας Παπανικολάου δεν είναι έτοιμος και θα χρειαστεί χρόνο για τον Ολυμπιακό, δεν είναι η απόλυτη αλήθεια. Δεν γίνεται να λέμε ότι δεν είναι έτοιμος ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί 26 ματς τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ, σε σαφώς πιο έντονος ρυθμούς από ό,τι συμβαίνει στην Ευρώπη.

Έως τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου ο "Παπ" είχε ματς με τους Νάγκετς. Με μέσο όρο συμμετοχής 11,3 λεπτά στο ΝΒΑ. Στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, όχι σε μια λίγκα που έχει χαμηλό επίπεδο. Έπαιξε σε 26 ματς εκ των οποίων στα 6 ήταν στην αρχική πεντάδα του Ντένβερ. Στις 30 Δεκέμβρη έπαιξε 22 λεπτά κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς, τον οποίο μάρκαρε αρκετές φορές εκείνη τη βραδιά.

Δεν γίνεται, λοιπόν, να έχασε τη φόρμα του και το αγωνιστικό του επίπεδο μέσα σε μερικές ημέρες απραξίας, ενώ αυτό το διάστημα είναι στις ΗΠΑ, στο Ντένβερ, και κάνει καθημερινά ατομικές προπονήσεις. Το μόνο που θα χρειαστεί ο "Παπ" είναι λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί σε δεδομένα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά και να ξαναβρεί τα... πατήματά του όσον αφορά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γιατί από θέμα ετοιμότητας, με δύο προπονήσεις, μπορεί να είναι ακόμα και στην 12άδα με τον Παναθηναϊκό, εάν δηλωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ο

    Ο "Air-Pap" στο NBA (video)

    Δείτε τα πεπραγμένα του Παπανικολάου στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού

  • Το 25 του

    Το 25 του "Παπ"

    Αυτός είναι τελικά ο αριθμός που επέλεξε ο Παπανικολάου για τη φανέλα του. Πέμπτη απόγευμα φτάνει στην Αθήνα

  • "Ώρα για πράξεις"

    Στις πρώτες του δηλώσεις ο "Παπ" εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και απέφυγε τα πολλά λόγια

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ