ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νέο "διπλό" της Λαμποράλ

Νέο

Έχουν ξανατονίσει πολλές φορές. Αυτός είναι ο όμιλος του... θανάτου! Κανείς δεν ξέρει τι... ξημερώνει! Η Λαμποράλ συνεχίζει να εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της. Όπως έκανε και στη Μαδρίτη. Μετά τη Βαρκελώνη "άλωσε" και την έδρα της Ρεάλ, με 77-68. Κι όμως είναι η ομάδα που έχει νικήσει, εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής στο TOP-16.

Στο ματς με τους Μαδριλένους, η ομάδα του Γιάννη Μπουρούση έπαιξε πολύ δυνατή άμυνα, έλεγξε το ρυθμό και δεν άφησε την Ρεάλ να τρέξει και να "χτυπήσει" στο transition, κάτι που αρέσει πολύ στους παίκτες του Πάμπλο Λάσο. Στην περιφερειακή άμυνα τα πήγε άριστα με τους "μπλάνκος" να έχουν μόλις 23,1% (6/26), την ώρα που κόντρα στον Ολυμπιακό η Ρεάλ είχε 50% την περασμένη εβδομάδα!

Και από την άλλη, η Λαμποράλ "χτύπησε" από την περιφέρεια με Κοσέρ, Μπλάζιτς και Μπέρτανς. Οι τρεις μαζί είχαν 6/15 (40%), καλύτερο ποσοστό κατά 17% σε σχέση με εκείνο που είχαν οι Μαδριλένοι συνολικά. Επίσης, ο Μπουρούσης ήταν "βράχος" μέσα στο καλάθι με 7 πόντους, αλλά 14 ριμπάουντ και 2 κοψίματα!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η ΤΣΣΚΑ έχει το πάνω... χέρι

    Η ΤΣΣΚΑ έχει το πάνω... χέρι

    Οι Ρώσοι νίκησαν 90-78 την Λαμποράλ στη Μόσχα, πήραν και τη διαφορά και είναι το φαβορί για την 1η θέση.

  • Εύκολα η Λαμποράλ την Μπάμπεργκ

    Εύκολα η Λαμποράλ την Μπάμπεργκ

    Η ομάδα των Βάσκων δεν είχε κανένα πρόβλημα και νίκησε με χαρακτηριστική άνεση, 90-64 τους Γερμανούς

  • Διπλό της Ρεάλ στη Μόσχα!

    Διπλό της Ρεάλ στη Μόσχα!

    Οι Μαδριλένοι υποχρέωσαν την Χίμκι στην πρώτη εντός έδρας ήττα της με 93-82.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ