ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Θα αντιδράσουμε..."

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει αύριο, μετά τη χθεσινή κακή εμφάνιση και ήττα, εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφερόμενος στον «τελικό» με τη Ζαλγκίρις (26/4, 20:00).

«Πρέπει να  διορθώσουμε τα λάθη μας. Πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο δυναμικοί μέσα στο παιχνίδι, με μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος. Να πάμε πιο πολύ στις επαφές. Σε θέματα τακτικής, να διαβάσουμε καλύτερα το παιχνίδι και να μην κάνουμε κάποια λάθη σύγχυσης που είχαν ως αποτέλεσμα να δεχθούμε πολλά καλάθια μέσα στην ρακέτα χωρίς παίκτη πάνω σε αντίπαλο παίκτη», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για το αν υπάρχουν αποθέματα ενέργειας: «Θεωρώ πως  ναι γιατί χτες δεν είχαμε κάποιον παίκτη που έπαιξε χτες πάρα πολύ και επειδή σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η ψυχή. Και όταν η ψυχή είναι δυνατή υπερνικά όλη την κούραση. Νομίζω πως θα βγάλουμε αντίδραση, γιατί πραγματικά  η εικόνα που δείξαμε δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα μας και μας αδικεί. Δεν ήταν αυτό που δείξαμε όλη την χρονιά. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι η ομάδα, έχει θέματα με τραυματισμούς που χάλασαν  αρμονία, την συνοχή και τους ρόλους μέσα στην ομάδα. Εδώ που έχουμε φτάσει, όμως, δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πάμε δυνατά για να παλέψουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το τί πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει τι νίκη: «Πρέπει να κάνουμε τα απλά πράγματα σωστά , γιατί από τα απλά πράγματα χάσαμε χθες. Και αυτό έγινε από την έλλειψη σωστής συγκέντρωσης και κακού διαβάσματος. Σίγουρα θέλουμε όλοι οι παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι, να είναι συγκεντρωμένοι και να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν. Δεν γίνεται να παίξεις τέτοια παιχνίδια αν δεν έχεις όλους σου τους παίκτες έτοιμους να παίξουν».

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Σήμερα θα ξεκουραστούν κάποιοι στην προπόνηση ή θα κάνουν πιο χαλαρά. Αύριο θα ξέρουμε κάτι. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπως και χτες».

Για το αν ήταν σωστό που χρησιμοποιήθηκαν οι τραυματίες: «Όλοι γράφατε και διθυραμβολογούσατε μετά το δεύτερο ματς στο οποίο έπαιξαν οι παίκτες με ενέσεις και με αυταπάρνηση. Τότε όλοι ήσασταν υπέρ να παίξουν. Τώρα με ρωτάτε αν πρέπει να παίζουν οι τραυματίες. Όποιος πρέπει να παίξει, θα παίξει».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Αν δεν μπορείς ΕΣΥ, δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ! (photos)

    Αν δεν μπορείς ΕΣΥ, δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ! (photos)

    Ο Ολυμπιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στη Ζαλγκίρις (26/4, 20:00) και καλείται να δείξει τα στοιχεία που έχουν κάνει όλη την Ευρώπη να τον φοβάται, ακόμα και όταν είναι στα... σχοινιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ