ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Απίστευτη μαχητικότητα

Απίστευτη μαχητικότητα

Μπορεί να δώσει πολλά στον Ολυμπιακό. Δεν είναι μονάχα τα αθλητικά του προσόντα και οι δυνάμεις του. Ο Χακίμ Γουόρικ είναι ένας παίκτης, με πολύχρονη παρουσία στο ΝΒΑ, που δίνει λύσεις μέσα στη ρακέτα. Τα γνωστά τα ξέρουμε. Καλός στην άμυνα, ειδικά στο "ένας εναντίον ενός", στα ριμπάουντ, στις "μάχες" μέσα στη ρακέτα.

Αλλά από την άλλη, με όλες αυτές τις παραστάσεις που έχει από την καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη, ξέρει καλά πώς να κάνει τις δουλειές που θέλει η ομάδα του, πώς να βοηθήσει στο ομαδικό σκέλος!

Το ντεμπούτο του με το Θρύλο έγινε 4:49 πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, τα έδινε όλα στην άμυνα, αλλά έδειξε ότι ξέρει να δώσει και την μπάλα. Η ασίστ του για τον Στρόμπερι ήταν όλα τα... λεφτά.

Με το... καλημέρα έβγαλε ενέργεια, βουτούσε για να σώσει μια μπάλα και έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, παρότι είναι πολύ λίγο στην ομάδα. Αλλά έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να αφομοιώσει το αγωνιστικό προφίλ των πρωταθλητών Ελλάδας. Και μπορεί να μην χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτά τα 5 λεπτά που έπαιξε, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Είναι σίγουρο πως στη συνέχεια θα προσφέρει πολύ περισσότερα...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Γουόρικ και στο πρωτάθλημα

    Γουόρικ και στο πρωτάθλημα

    Ο Αμερικανός σέντερ πήρε τη θέση του Λοτζέσκι στο ρόστερ του Θρύλου στην Basket League.

  • Τα highlights με Λαμποράλ

    Τα highlights με Λαμποράλ

    Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού

  • Θρυλική αντεπίθεση!

    Θρυλική αντεπίθεση!

    Εξαιρετική άμυνα, θεαματικό μπάσκετ και νίκη. Ξαναμπήκε στο κόλπο της πρόκρισης ο Θρύλος. Και τώρα "διπλό" στο Μπάμπεργκ!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ