ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 93-100 (τελικό)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 93-100 (τελικό)

Οι "ερυθρόλευκοι" προέρχονται από την ήττα στο Μπάμπεργκ, αλλά δεν μπορούν να κοιτάξουν πίσω. Μόνο μπροστά. Και σήμερα στο ΟΑΚΑ τους περιμένει ένα δύσκολο ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Ματς "κλειδί" για τη συνέχεια και τις βλέψεις των "ερυθρολεύκων" στη σεζόν. Δεν έχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, εάν θέλουν να παραμείνουν στην πρώτη θέση και να διατηρήσουν το πλεονέκτημα που δίνει αυτή, στα πλέι οφ ως και τους τελικούς. Απόψε στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός παίζει τη μισή... χρονιά στο πρωτάθλημα!

Σίγουρα η ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη δυνατή μετά την ήττα στη Γερμανία, αλλά πολύ περισσότερο από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή. Το θέμα είναι οι "ερυθρόλευκοι" να αντιδράσουν, να δείξουν ότι δεν μένουν σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα και πως είναι η καλύτερη ομάδα εντός συνόρων.

Με μια νίκη στο ΟΑΚΑ δεν θα διατηρήσουν απλά μια θέση στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Θα στείλουν... μήνυμα προς τους αντιπάλους τους πώς η καρδιά του πρωταθλητή χτυπά πάντα… δυνατά!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Με ψυχή πρωταθλητή

    Με ψυχή πρωταθλητή

    Ο Θρύλος πέρασε από το ΟΑΚΑ στη 2η παράταση και παραμένει πρώτος.

  • Ερυθρόλευκοι

    Ερυθρόλευκοι "κομάντος" στο ΟΑΚΑ

    Νίκη για την 1η θέση στη Regular season, αλλά και την... ψυχολογία του, θέλει απόψε (13/03, 17:00 - LIVE στο redking.gr) ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ