ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με ψυχή πρωταθλητή

Με ψυχή πρωταθλητή

Τρεις ημέρες μετά το ματς στο Μπάμπεργκ και τον τρόπο που το έχασε, ο Θρύλος δεν έκανε το ίδιο λάθος στο ΟΑΚΑ. Κι αυτή τη φορά του βγήκε σε... καλό! Οι πρωταθλητές Ελλάδας πέρασαν από το ΟΑΚΑ, νικώντας 100-93 την ΑΕΚ στη δεύτερη παράταση και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός βρέθηκε αρκετές φορές πίσω στο σκορ. Σε ένα ματς που ο Θρύλος "κυνηγούσε" το σκορ. Σε ένα ματς που οι "ερυθρόλευκοι" είχαν να αντιμετωπίσουν την κακή τους ψυχολογική κατάσταση. Παρόλα αυτά είχαν τις απαντήσεις στα καίρια σημείο. Και στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, άλλαξαν τακτική.

Δεν έπαιξαν άμυνα στο τέλος, αλλά επέλεξαν να έχουν εκείνοι την μπάλα, άλλα εάν ο Σπανούλης αρχικά σε τρίποντο και εν συνεχεία ο Τζόνσον-Όντομ σε δίποντο, αστόχησαν. Αντίθετα, στην πρώτη παράταση έπαιξαν άμυνα γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς και δικαιώθηκαν. Και φτάσαμε στο δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο. Εκεί ο Μάντζαρης "ξύπνησε" και πέτυχε ένα καθοριστικό τρίποντο, ενώ καταλυτική ήταν η συνδρομή του Παπανικολάου στην άμυνα και στην ευστοχία στις βολές.

Ο Χάντερ σε ένα ακόμα ματς έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε και βέβαια ο Σπανούλης δήλωσε... παρών. Σε ένα μεγάλο ματς που όλα κρίνονταν στη λεπτομέρεια, ο αρχηγός του Θρύλου πέτυχε 26 πόντους με 4 τρίποντα, έδωσε και 9 ασίστ και ήταν καταλύτης για να έρθει το "διπλό" στο ΟΑΚΑ που κρατά το Θρύλο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 42-39, 61-62, 77-77, 93-100.

 

PHOTO GALLERY

Με ψυχή πρωταθλητή
Με ψυχή πρωταθλητή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Δεν είδαν τίποτα! (video)

    Δεν είδαν τίποτα! (video)

    Και τι δεν είδαμε στο ΟΑΚΑ! Μήπως ήταν... μήνυμα ενόψει Άρη; Πιο πολύ αγωνιούν, πάντως, οι... άλλοι!

  • "Παλικαρίσια νίκη"

    Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπογράμμισε ότι οι πρωταθλητές έδειξαν χαρακτήρα στο ΟΑΚΑ.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ