ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Υποχρέωση να διεκδικούμε τίτλους"

Την ευκαιρία να πάρει το πρώτο της κύπελλο ως προπονήτρια του Ολυμπιακού έχει η Ελένη Καπογιάννη. Με την τεχνικό του Θρύλου να εξηγεί, στη συνέντευξη Τύπου, ότι από τη στιγμή που εκπροσωπεί τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, δεν υπάρχει κάτι άλλο...

Με την Ελληνίδα τεχνικό να εξηγεί πως "Καταρχάς να πω ένα θερμό ευχαριστώ στο Δήμαρχο Λευκάδας για τη φιλοξενία μιας τέτοιας διοργάνωσης. Να συγχαρώ όλες τις ομάδες που προκρίθηκαν δίκαια σε αυτό το Final 4. Είναι 4 πολύ καλές ομάδες και φορμαρισμένες για την εποχή.

Εμείς εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό έχουμε υποχρέωση να διεκδικούμε τίτλους. Για αυτό το λόγο έχουμε έρθει εδώ. Θεωρώ ότι τα νοκ άουτ παιχνίδια έχουν μια ιδιαίτερη χροιά και δυσκολία. Θεωρώ τον πρώτο ημιτελικό σαν τελικό. Έτσι τον βλέπουμε όλοι στην ομάδα μας και έχουμε έρθει προετοιμασμένοι εδώ για να κάνουμε αυτό που πρέπει, να διεκδικήσουμε και στο τέλος να χαμογελάσουμε για αυτόν τον τίτλο".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η εξήγηση της Καπογιάννη

    Η εξήγηση της Καπογιάννη

    Η κόουτς του Θρύλου μέσω του "Action 24" διευκρίνησε τα πράγματα και τόνισε πως με τον ντόρο που έγινε έχει χαθεί η ουσία!

  • Όλα έτοιμα στη Λευκάδα

    Όλα έτοιμα στη Λευκάδα

    Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά που θα "φιλοξενήσει" το νησί...

  • "Θα χαμογελάσουμε στο τέλος"

    Η αρχηγός του Θρύλου, Ανθή Μπαλτά, τόνισε πως οι "ερυθρόλευκες" είναι προετοιμασμένες για δύο τελικούς...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ