ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλα έτοιμα στη Λευκάδα

Όλα έτοιμα στη Λευκάδα

Πανέτοιμα είναι όλο στο νησί της Λευκάδας για το Final-4 του Κυπέλλου στο μπάσκετ Γυναικών, το τριήμερο 18-20 Μαρτίου. Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου του νησιού η συνέντευξη Τύπου. Με τον Δήμαρχο της Λευκάδας, Κωνσταντίνο Δρακονταειδή, να καλωσορίζει όλο τον κόσμο.

Στην τοποθέτησή του επισήμανε ότι "Θέλω εκ μέρους του Δήμου να σας καλωσορίσω στο γαλάζιο και πράσινο νησί μας. Στο νησί του λογισμού, του ονείρου, στο νησί των ποιητών. Είμαι βέβαιος ότι αυτές τις μέρες αυτό που θα γίνει θα ομορφύνει το τόπο μας και θα αποδείξει ότι η επαρχία μπορεί, ότι η Λευκάδα μπορεί να διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις. Η Λευκάδα έχει δεσμούς με το μπάσκετ.

Δεν είναι τυχαίο που η Νίκη είναι στην Α1 Γυναικών και η Δόξα στην Α2 Ανδρών και διεκδικεί  την άνοδο στην Α1. Το νησί μας έχει αποκτήσει βαθιές ρίζες με το μπάσκετ. Για μας ήταν κίνητρο να γίνει το Φάιναλ Φορ στη Λευκάδα και θέλουμε να κάνουμε πράγματα στο Κλειστό Γυμναστήριο. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά για μας να υπηρετούμε το άθλημα του μπάσκετ, γιατί είναι ένα ομαδικό άθλημα που διδάσκει συνεργασία, ομαδικό πνεύμα και ευγενή άμιλλα.

Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα από την αστυνομία. Δεν επιζητούμε πόλεμο, αλλά θέλουμε γιορτή του μπάσκετ. Δεν θέλουμε οργανωμένους οπαδούς και τα εισιτήρια διατέθηκαν στους Λευκαδίτες. Αυτοί έχουν ανάγκη να δουν μπάσκετ. Σε αυτή τη γιορτή καλώ όλους τους Λευκαδίτες να συμβάλλουν και να δώσουν το «παρών». Και ευχαριστώ την ΕΟΚ που μας έδωσε  την ευκαιρία, τις ομάδες και όσους εργάστηκαν για να έχουμε, όπως πιστεύω, μια επιτυχημένη διοργάνωση.

Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και γίνει γιορτή. Εισιτήρια θα δίνονται μόνο με την αστυνομική ταυτότητα και κάνεις δεν θα μπορεί να πάρει εισιτήριο εξ ονόματος τρίτου. Για να μπει κάποιος στο γήπεδο θα χρειάζεται να έχει μαζί του και την αστυνομική του ταυτότητα και θα είναι συγκεκριμένη η θέση που θα κάθεται".

Εν συνεχεία το λόγο πήραν τα στελέχη της ΕΟΚ. Αρχικά ο Αριστείδης Γολέμης και εν συνεχεία ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης. Ο β' αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας εξήγησε πως "Αποτελεί τιμή μας που βρισκόμαστε σε αυτό το νησί, σε αυτόν τον... παράδεισο. Θέλουμε να δείξουμε ότι λατρεύουμε τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Δεν χωρίζει τίποτα αυτές τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Φάιναλ Φορ και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Άνθρωποι που δεν έχουν εισιτήριο δεν θα μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο. Κανείς δεν θα μας χαλάσει τη γιορτή και την προετοιμασία που έχει κάνει ο Δήμος Λευκάδας. Θέλω όλοι να συμμετέχετε με θετικό  πνεύμα, να κερδίσει ο καλύτερος και να φύγουμε αγαπημένοι από το νησί".

Σε ό,τι αφορά τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ, εκείνος τόνισε από την πλευρά του ότι "Ευχαριστούμε το Δήμαρχο για τη φιλοξενία. Η ΕΟΚ έχει σαν αρχή να πηγαίνει το μπάσκετ στην περιφέρεια και ο κόσμος το αγκαλιάζει αυτό. Τα μέτρα βέβαια που έπρεπε να λάβουμε μας αναγκάζουν να μειώσουμε τον αριθμό των θεατών. Θέλω να συγχαρώ τις ομάδες που έφτασαν στο Φάιναλ Φορ, ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να κερδίσει. Εύχομαι μέσα από αυτό το Φάιναλ Φορ να δοθεί  η ευκαιρία να πάρουν και άλλες πόλεις διοργανώσεις".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ