ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Η ξεχωριστή συνάντηση στην Ουγγαρία (photo)

Η ξεχωριστή συνάντηση στην Ουγγαρία (photo)

Μία ξεχωριστή συνάντηση είχαν οι άνθρωποι της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στο Σοπρόν της Ουγγαρίας, όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν από κοντά το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο χορηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, Γιώργος Λεριώτης, ο Γενικός Διευθυντής, Παναγιώτης Φασούλας και η τιμ μάνατζερ Εύη Δημητράτου βρέθηκαν στην Ουγγαρία, είδαν την τελική φάση της διοργάνωσης και είχαν επαφές με ανθρώπους της FIBA και συζήτησαν για θέματα που έχουν σχέση με το γυναίκειο μπάσκετ.

Μάλιστα, πριν από τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην UMMC Ekaterinburg και την Dynamo Kursk (προέρχεται από τον όμιλο του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας), ο Γιώργος Λεριώτης και ο Παναγιώτης Φασούλας συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα της παγκόσμιας ομοσπονδίας του μπάσκετ, Ανδρέα Ζαγκλή, τον πρόεδρο της FIBA Europe, Τουργκάι Ντεμιρέλ και τον εκτελεστικό διευθυντή της FIBA Europe, Καμίλ Νόβακ. Είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για τη διοργάνωση και τον Ολυμπιακό, την ομάδα, δηλαδή, που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο φετινό θεσμό και φυσικά θα αγωνιστεί και την επομένη σεζόν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ