ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή, μεγάλη ιστορία ο Ολυμπιακός»

«Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή, μεγάλη ιστορία ο Ολυμπιακός»

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ουίλ Τσέρι, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ, λοιπόν, προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις και εξέφρασε, μεταξύ άλλων, τη χαρά του που θα συνεργαστεί ξανά με τον Ντέιβιντ Μπλατ, συμπληρώνοντας ότι θέλει να γίνει μέρος της ιστορίας του Θρύλου.

Παράλληλα, ο Τσέρι έδωσε την υπόσχεσή του στον κόσμο, υπογραμμίζοντας ότι θα δίνει πάντα το 110%  προκειμένου να βοηθάει την ομάδα να κερδίζει.

Αναλυτικά:

«Ήρθα για τον Μπλατ. Δεν το Σκέφτηκα ούτε στιγμή. Ήταν μια τεράστια ευκαιρία», ανέφερε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου.

Και συνέχισε, προσθέτοντας: «Ξέρω ότι αυτή η ομάδα έχει ιστορία. Η αντιπαλότητα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι τρελή, η ατμόσφαιρα είναι τρελή. Ξέρω τι συμβαίνει και ήθελα να το ζήσω. Το ΣΕΦ είναι από τις πιο ιστορικές έδρες, δεν έχω μπει ακόμη σε αυτή. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία και θέλω να γίνω μέρος της.

Συνεργαστήκαμε με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο Summer League και τους Καβαλίερς, ήλπιζα μια μέρα να με πάρει μαζί του. Συνέβη τώρα, το timing παίζει σημαντικό ρόλο. Τον ενδιαφέρουν οι παίκτες του, τον σέβομαι απεριόριστα και τώρα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Μου πήρε δύο δευτερόλεπτα για να αποφασίσω. Θα πω στον κόσμο να μην ανησυχεί για εμένα, θα παίζω πάντα στο 110%, δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την προσπάθειά μου. Δεν χρειάζεται να με διδάξει κάποιος κάτι, ήρθα για να κερδίσω γιατί αυτό με ενδιαφέρει. Οι νικητές έχουν τον σεβασμό όλων. Ήρθα για να βοηθήσω και να κερδίσω».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ