ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με μισή ομάδα και τους έκανε πλάκα

Με μισή ομάδα και τους έκανε πλάκα

Τι και αν ο Ολυμπιακός έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει, μέσα στο ΟΑΚΑ έκανε πλάκα στην ΑΕΚ και τη νίκη με 67-76, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Οι «ερυθρόλευκοι» υπήρξαν διαστήματα που έπαιξαν καλό μπάσκετ και έτσι μπόρεσαν να φτάσουν εύκολα στην κατάκτηση της νίκης στην εκτός έδρας αναμέτρηση.

Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε από την αρχή να επιβάλλει τον ρυθμό της και να μπορέσει από την αρχή να πάρει και το προβάδισμα στο σκορ. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε υπέρ του Θρύλου με 21-20, ενώ στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια με τρεις πόντους μπροστά και σκορ 39-36, ενώ είχε φτάσει να έχει μία διαφορά μέχρι και εννέα πόντους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ μπόρεσε να περάσει και μπροστά με 40-39, αμέσως ο Ολυμπιακός έκανε ένα σερί 8-0 και πήρε και πάλι το προβάδισμα με 40-47!

Μέχρι που τελείωσε το τρίτο δεκάλεπτο για τους «ερυθρόλευκους» με 57-50.

Από εκεί και πέρα στην τέταρτη περίοδο τα πάντα ήταν πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό, καθώς ξέφυγε στο σκορ και η ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα να φτάσει άνετα στην κατάκτηση της νίκης με 67-76.

Να σημειωθεί πως στο ματς ο Ντέιβιντ Μπλατ χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον νεοφερμένο Τσέρι, ο οποίος σημείωσε 8 πόντους και είχε 3 ασίστ σε διάστημα περίπου 22 λεπτών.

Έτσι ο Ολυμπιακός έφτασε σε μία εύκολη νίκη σε ένα ματς με αρκετά προβλήματα, αφού εκτός πλάνων ήταν οι τραυματίες Σπανούλης, Στρέλνιεκς και πρόσφατα αποτέλεσαν παρελθόν από την ομάδα και οι Ουέμπερ, Τουπάν.

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 36-39, 50-57, 67-76.

 

PHOTO GALLERY

Με μισή ομάδα και τους έκανε πλάκα
Με μισή ομάδα και τους έκανε πλάκα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ