ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ρεκόρ δεκαετίας ο σούπερ Μιλουτίνοφ!

Ρεκόρ δεκαετίας ο σούπερ Μιλουτίνοφ!

Τις υψηλές πτήσεις συνεχίζει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και χθες κόντρα στην ΑΕΚ, όπου είχε 14 πόντους και 18 ριμπάουντ. Αυτό ήταν και το 4ο φετινό νταμπλ-νταμπλ στη Basket League. Μάλιστα, τα 18 ριμπάουντ του Σέρβου σέντερ του Ολυμπιακού είναι και νέο ρεκόρ περιόδου το πρωτάθλημα, αφού το προηγούμενο ήταν τα 17 που είχε και πάλι ο ίδιος στο εκτός έδρας ματς με τον Χολαργό (όπως και οι Τζόι Ντόρσεϊ στα τρία τελευταία παιχνίδια του Πανιωνίου και Οκτάβιους Έλις στο ματς του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ).

Μάλιστα, αυτή η επίδοση των 18 ριμπάουντ είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας 10ετίας για τον Ολυμπιακό! Η μεγαλύτερη από αυτή ήταν στις 27 Απριλίου 2009 με τα 19 ριμπάουντ του Μπουρούση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Επιπλέον, μέσα από τους αριθμούς που παρουσιάζει ο ΕΣΑΚΕ, ο Μιλουτίνοφ, με τα 5/10 δίποντα στο χθεσινό παιχνίδι, έφτασε τα 289 εύστοχα στο πρωτάθλημα και έγινε ο 4ος της σχετικής λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού, αφήνοντας πίσω του τον αείμνηστο Ρόι Τάρπλεϊ που είχε 284 στη σεζόν 1993-94.

Τέλος, με τα 13 αμυντικά ριμπάουντ, ο Μιλουτίνοφ έφτασε τα 314 στην καριέρα του στο πρωτάθλημα και έγινε ο 3ος της λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ