ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Δεν θα συμμετέχουμε σε πραξικόπημα. Ας ξεκινήσουν τα πλέι οφ μόνοι τους»

«Δεν θα συμμετέχουμε σε πραξικόπημα. Ας ξεκινήσουν τα πλέι οφ μόνοι τους»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο... μαγικό χώρο του ελληνικού μπάσκετ, όπου ο καθένας λειτουργεί όπως θέλει, κάνοντας ό,τι γουστάρει. Και εξηγούμε...

Στο σημερινό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ,  επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος και όλα είναι στην τελική ευθεία για να αρχίσουν τα πλέι οφ στην Basket League από αυτό το Σαββατοκύριακο μετά τη συζήτηση των ομάδων εκτός του Ολυμπιακού.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, φυσικά, αντέδρασαν και αποχώρησαν από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, διαμαρτυρόμενοι για τις συζητήσεις των ομάδων περί τζάμπολ, τη στιγμή που εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις. Όπως αυτή που έχουν καταθέσει οι Πειραιώτες στο ΑΣΕΑΔ.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε λόγο για πραξικόπημα, τονίζοντας ότι ο Θρύλος δεν θα συμμετέχει σε αυτό.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέφερε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ: «Δεν θα συμμετέχουμε σε πραξικόπημα! Ως τώρα συμμετείχαμε στη συζήτηση... Αυτό που κάνουν τώρα μέσα, να αγνοούν ότι εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις... Η ίδια νομική σύμβουλος που είχε προτείνει άλλο πράγμα λίγες μέρες πριν και σήμερα λέει άλλα.. Ας ξεκινήσουν τα playoffs μόνοι τους! Υπήρξαν ψύχραιμες φωνές όπως του κυρίου Αγγελόπουλου που προσπάθησε ή του κυρίου Γουλιέλμου αλλά οι υπόλοιποι μέσα, κυρίως η πλευρά του Παναθηναϊκού τους αγνοούν. Πάνε να κάνουν πραξικόπημα! Να ορίσουν αγωνιστική ενώ εκκρεμεί δικαστική απόφαση! Είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους. Δεν έγινε καμία συζήτηση για διαιτησία...».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ