ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Αποφασίστε τι θέλετε! Νομιμότητα όποτε σας συμφέρει;»

«Αποφασίστε τι θέλετε! Νομιμότητα όποτε σας συμφέρει;»

Την «έκρηξη» του Γιώργου Αγγελόπουλου έφεραν αρκετά ζητήματα στο χθεσινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, όπως για παράδειγμα το γεγονός ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ανακοίνωσε την έναρξη των πλέι οφ. «Πώς θα γίνει αυτό χωρίς την επικύρωση της βαθμολογίας;», αναρωτήθηκε. Μάλιστα, όταν τοποθετήθηκε η Νομική Σύμβουλος κυρία Γονιδάκη, η οποία άλλαξε εντελώς την απόφασή της σε λίγες μέρες, ακολούθησε το ξέσπασμα του Γ. Αγγελόπουλου, λίγα λεπτά πριν αποχωρήσει η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού.

«Σας λέμε για ξένους διαιτητές μας λέτε ότι δεν μπορούμε λόγω νόμων και κανονισμών, αλλά τώρα που εμείς θέλουμε τη νομιμότητα και έχουμε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ εσείς λέτε ότι δεν ισχύει. Δηλαδή θέλετε νομιμότητα αλά καρτ; Αυτό είναι πραξικόπημα. Μήπως θέλετε του χρόνου να καταργήσουμε και το ΑΣΕΑΔ όπως ακούστηκε πριν από κάποιον εδώ μέσα; Αποφασίστε τι θέλετε; Νομιμότητα όποτε σας συμφέρει;», ήταν τα λόγια του.

Επιπλέον, από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως λίγο πριν τη συγκεκριμένη συζήτηση, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είχε παραδεχθεί ότι έστειλε έγγραφο στο ΑΣΕΑΔ για να βγάλει γρήγορα απόφαση χωρίς όμως να έχει πάρει κάποια έγκριση από τις ομάδες στο προηγούμενο Δ.Σ. Και φυσικά αυτό το έγγραφο που έστειλε δεν το είχε μοιράσει ποτέ στις ομάδες, κάτι που όφειλε να το πράξει.

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν πως δεν υπήρξε διαφάνεια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η στιγμή που παραδέχθηκε ότι έχει ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΟΚ και είπε ότι είναι θετικός για 16 ομάδες, αλλά όταν στο προηγούμενο Δ.Σ. του είχε ζητήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος να μιλήσει με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για ξένους διαιτητές και εκείνος είπε ότι δεν νομιμοποιείται».

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχουν κάθε λόγο να αντιδρούν με όσα συμβαίνουν και στον ΕΣΑΚΕ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ