ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τη Δευτέρα η απόφαση...

Τη Δευτέρα η απόφαση...

Για σήμερα το απόγευμα, στις 17:00, είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί η προσφυγή του Ολυμπιακού από το ΑΣΕΑΔ, κατά της ΕΟΚ και της ΚΕΔ, αναφορικά, με τον παράνομο ορισμό των διαιτητών την 26η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούσαν την ακύρωση της αγωνιστικής πριν αυτή διεξαχθεί, ωστόσο η εκδίκαση πήρε παράταση για τη Δευτέρα (20/5), στις 12:00, προκειμένου να καταθέσουν οι δύο πλευρές υπομνήματα.

Ο Θρύλος εκπροσωπήθηκε από τους αδερφούς Αγγελόπουλος, τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Χρήστο Σταυρόπουλο τον team manager Χρήστο Μπαφέ, καθώς και από τους νομικούς εκπροσώπους.

Από την πλευρά του, ο δικαστής του ΑΣΕΑΔ τόνισε ότι κατά την έρευνά του βρήκε δύο νόμους για τη σύσταση της ΚΕΔ. Ο έναςέκανε λόγο για μονομελή ή τριμελή Επιτροπή και ο άλλος για επιτροπή τριών ή πέντε μελών.

Από εκεί και πέρα, ωστόσο, ο δικαστής δεν βρήκε ημερομηνίες για να καταλάβει ποιος είναι ο τελευταίος χρονικά. Έτσι, ζήτησε εξηγήσεις από τον νομικό εκπρόσωπο της ΕΟΚ/ΚΕΔ, τον Γιώργο Κόνιαρη.

Να σημειωθεί, ότι οι Πειραιώτες ήταν έτοιμοι να καταθέσουν τα δικά τους υπομνήματα, όμως η πλευρά της ΚΕΔ και της ΕΟΚ ζήτησε διορία μέχρι τη Δευτέρας τις 12:00.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ