ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Η ΚΑΕ συνεχάρη τις Θρυλικές κοριτσάρες (photo)

Η ΚΑΕ συνεχάρη τις Θρυλικές κοριτσάρες (photo)

Το μήνυμά της στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, για την κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος και του 10ου συνολικά, έστειλε η ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε τις σχετικές φωτογραφίες στα Social Media και αναφέρθηκε τόσο στην κατάκτηση της κούπας, όσο και στην εμβληματική αρψχηγό, Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου, τη διοίκηση και το προπονητική τιμ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για ακόμη μια χρονιά! Αυτή η κούπα, όμως, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, μιας και συνδυάστηκε με την τελευταία εμφάνιση της Τριανταφυλλιάς Μανωλιουδάκη. Θερμά συγχαρητήρια στην αρχηγό για την τεράστια καριέρα της. Φιλιώ, μας έκανες υπερήφανους! Σε ευχαριστούμε για όλα!», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου, τη διοίκηση και το προπονητική τιμ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για ακόμη μια χρονιά! Αυτή η κούπα, όμως, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, μιας και συνδυάστηκε με την τελευταία εμφάνιση της Τριανταφυλλιάς Μανωλιουδάκη. Θερμά συγχαρητήρια στην αρχηγό για την τεράστια καριέρα της. Φιλιώ, μας έκανες υπερήφανους! Σε ευχαριστούμε για όλα! #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) στις 16 Μάι, 2019 στις 11:47 πμ PDT

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ