ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ομάδα και κόσμος... ΕΝΑ! Μία γροθιά, μέχρι τέλους!

Ομάδα και κόσμος... ΕΝΑ! Μία γροθιά, μέχρι τέλους!

Δεν έχουν τελειωμό οι «ομορφιές» και τα αίσχη στο... μαγικό κόσμο του ελληνικού μπάσκετ, που έχει χαθεί παντελώς το κύρος και η αξιοπιστία του.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, έχει πάρει μία ξεκάθαρη απόφαση. Να πολεμήσει το «σύστημα» που προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να του δημιουργήσει κακό και να πάει την όλη υπόθεση μέχρι τέλους. Κόντρα σε όλους και σε όλα.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, λοιπόν, δεν είναι μόνοι τους σε όλη αυτή την ιστορία. Έχουν δίπλα τους, μεταξύ άλλων, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Μιχάλη Κουντούρη, μα πάνω από όλα τον κόσμο του Θρύλου.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών έχουν εκφράσει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την αμέριστη και καθολική τους στήριξη τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ. Κάτι που αποδείχθηκε και στο πρόσφατο, 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7.

Ωστόσο, επιβεβαιώθηκε και τη Δευτέρα (20/5). Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν στο πρώτο ματς των πλέι οφ του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, μένοντας πιστοί στη θέση τους. Μία απόφαση την οποία προσυπογράφει ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Στο ΟΑΚΑ, φυσικά, επικράτησε ξανά η καφρίλα και τα αίσχη, μετά τα εμετικά πανό που κρέμασαν οι οπαδοί των «πρασίνων», τους οποίους... αποθέωνε η μασκότ τους μπροστά στον Γιαννακόπουλο.

Από εκεί και πέρα, η Θύρα 7 Πειραιά πήρε ξεκάθαρη θέση, εκφράζοντας, μεταξύ άλλων, για μία ακόμα φορά τη στήριξή της στη διοίκηση του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Ομάδα και κόσμος... ΕΝΑ. Μία οικογένεια. Μία γροθιά, μέχρι τέλους. Και αυτό, το τρέμουν άπαντες...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ