ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φυσικά θέλουν να συνεχίσουν μαζί

Φυσικά θέλουν να συνεχίσουν μαζί

Η φετινή αγωνιστική περίοδος δεν κύλησε όπως ήθελε και περίμενε ο Ολυμπιακός, αλλά και για τον Βασίλη Σπανούλη προσωπικά. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και λίγο καιρό πριν υποβλήθηκε και σε επέμβαση για την αποκατάσταση ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε αρκετά μέσα στη σεζόν.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Σπανούλης είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και αυτό το καλοκαίρι θα πρέπει οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος να κάτσουν και πάλι μαζί του στο τραπέζι για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Εννοείται πως υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί και αυτόν τον χρόνο, με τον Σπανούλη ειδικά να είναι πεισμωμένος να επιστρέψει δυνατός και έτοιμος για να βοηθήσει τον Θρύλο.

Θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα σε Αγγελόπουλους και αρχηγό, έτσι ώστε να μιλήσουν και όπως γίνεται πάντα, να τα βρουν μέσα σε λίγη ώρα και να συνεχίσουν μαζί!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ