ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνοι σας μείνατε...

Μόνοι σας μείνατε...

Μία ωραία και... αγαπημένη οικογένεια είναι εκεί στον Παναθηναϊκό. Κάτι που αποδείχθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο το βράδυ της Δευτέρας, στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών, για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος.

Από τη μία, ο ελάχιστος κόσμος που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ ανάρτησε πανό κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κάνοντας λόγο για ακριβά εισιτήρια. Και από την άλλη, ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» αποχώρησε έξαλλος στο ημίχρονο, τονίζοντας ότι είναι ντροπιαστική η εικόνα της κερκίδας.

Δεν μπορούσε να... χωνέψει, βλέπετε, ότι ο ΠΑΟ έπαιζε τελικό… κεκλεισμένων των θυρών. Τη στιγμή που τα… έχωσε στους οπαδούς της ομάδας του, υπογραμμίζοντας ότι ξέρουν μόνο να έχουν απαιτήσεις.

Μία ωραία ατμόσφαιρα. Ο ένας κράζει τον άλλο. Μα καλά, αυτοί δεν ήταν που πανηγύριζαν ότι... έριξαν τον Θρύλο στην Α2; Αυτοί δεν ήταν που έκαναν λόγο για τον... κακό Ολυμπιακό του ελληνικού μπάσκετ, υποστηρίζοντας ότι όλα θα φτιάξουν με την αποχώρησή του;

Ας λουστούν τα αποτελέσματα τώρα. Όχι μόνο τους γύρισε την πλάτη ο κόσμος τους, μη δίνοντας καμία σημασία σε τελικό κόντρα στον Προμηθέα, είτε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός των Πειραιωτών, αλλά τα λουριά θα στενέψουν σε τεράστιο βαθμό και στο οικονομικό κομμάτι! Αυτή είναι μόνο η αρχή.

Μόνοι τους μείνανε, με το... Φάρο και τους διαιτητές τους. Το εννοούσε ο Ολυμπιακός το μέχρι τέλους και τώρα θα δουν τα αποτελέσματα...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ