ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μάρτιν: «Με αυτοπεποίθηση, μπορούμε»

Μάρτιν: «Με αυτοπεποίθηση, μπορούμε»

Ο Χασάν Μάρτιν, με την επιστροφή του στην ενεργό δράση, αλλά και με τη μάχη που έδωσε χθες, το ματς, έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, παραμένοντας σε καλή κατάσταση! Ο Αμερικανός έλειψε αρκετά, το αμέσως προηγούμενο διάστημα, από την ομάδα, αλλά τώρα είναι ξανά παρών και δίνει, με δηλώσεις του, το σύνθημα για τη συνέχεια!

«Με αυτοπεποίθηση, θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Μάρτιν, μετά το τέλος του αγώνα στη Γαλλία. Και της μεγάλης νίκης στο Αστρομπάλ, επί της Βιλερμπάν. Η αισιοδοξία του πηγάζει από την καλή κατάσταση, στην οποία έδειξε και χθες ο Θρύλος, αλλά και στο μομέντουμ, στο οποίο μπορεί να χτίσει, για τη συνέχεια. Αρχής γενομένης, από το ματς στο Κάουνας, την Παρασκευή.

«Παίξαμε επιθετική άμυνα και προσπάθησα να βοηθήσω αν και δεν ήμουν απόλυτα έτοιμος. Έπρεπε να δώσουμε ενέργεια για να πάρουμε τη νίκη. Όλα περιστρέφονται γύρω από την άμυνα και παίξαμε επιθετική άμυνα.

Έπρεπε να αγωνιστούμε δυνατά, με αλληλοβοήθειες και με καλές συνεργασίες. Έχουμε την αυτοπεποίθηση και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ