ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αλλαγή στο όνομα, ίδια η ουσία, στη μάχη κατά του CoViD-19! (photo)

Αλλαγή στο όνομα, ίδια η ουσία, στη μάχη κατά του CoViD-19! (photo)

Συνεχίζει να δρα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, στη μάχη κατά του κορονοϊού. Δεν σταματά τις δράσεις, της, αφού, έτσι κι αλλιώς, η μάχη κατά του CoViD-19 συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, σε όλη την Ελλάδα και τον πλανήτη… Αλλάζει, όμως… όνομα, στις Monday Nights Against CoViD-19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, για το θέμα:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως η σειρά των φιλανθρωπικών αγώνων που διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός και είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση του Covid-19, θα μετονομαστεί σε «bwin Monday Night Game Against Covid-19»!

Ο Μεγάλος μας Χορηγός, bwin, που στάθηκε από την πρώτη μέρα σημαντικός αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή, είναι πλέον ονομαστικός χορηγός των bwin Monday Night Game Against Covid-19, αποδεικνύοντας -για μια ακόμα φορά- την κοινή μας φιλοσοφία για έμπρακτη κοινωνική ευθύνη και προσφορά.

Από την αναμέτρηση της 1ης Φεβρουαρίου, λοιπόν, με αντίπαλο τον Ιωνικό Hellenic Coin, η bwin θα έχει ακόμη πιο ενεργό ρόλο! Ο στόχος, ωστόσο, θα παραμείνει ο ίδιος. Και αυτός δεν είναι άλλος από την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα του «bwin Monday Night Game Against Covid-19», έχουν οριστικοποιηθεί δύο ακόμη αγώνες. Στις 8 Φεβρουαρίου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσουν την Λάρισα Bread Factory και στις 15 Φεβρουαρίου θα τεθούν αντιμέτωποι με το Μεσολόγγι ΒΑΧΙ (15/02).

Όπως είναι γνωστό, η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η bwin έχουν ήδη προχωρήσει σε μια σειρά από κοινές πρωτοβουλίες, στηρίζοντας Ιδρύματα και Οργανισμούς με αναγνωρισμένη δράση, ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους στην Αττική, νοσοκομεία, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας που έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι η bwin τιμήθηκε με δύο κορυφαίες διακρίσεις για τη συνεπή συνεργασία της με Μ.Κ.Ο. και Οργανισμούς, καθώς και για το Κοινωνικό της αποτύπωμα, στα «Corporate Affairs Excellence Awards 2020». Περισσότερα για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ