ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κωμωδία: Ακόμα δεν εκδικάστηκαν οι ενστάσεις!

Κωμωδία: Ακόμα δεν εκδικάστηκαν οι ενστάσεις!

Αυτοί ετοιμάζονται να κάνουν απονομή και δικαιοσύνη για την υπόθεση Χατζηνικολάου δεν έχει αποδοθεί ακόμα! Πέρασε και μία μέρα μετά το -τύποις- φινάλε των τελικών της Α1 Γυναικών και ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει λάβει τη δικαίωση, την οποία αναμένει, για την υπόθεση της παράνομης συμμετοχής της Χατζηνικολάου, στους τελικούς!

Ως γνωστόν, η παίκτρια του Παναθηναϊκού παράτυπα συμμετείχε στη σειρά, αφού δεν είχε δικαίωμα να το κάνει. Και το δελτίο της εκδόθηκε εκπρόθεσμα, αλλά και τα εγχώρια αρμόδια όργανα… παρέκαμψαν την ποινή 4ετούς αποκλεισμού, που είχαν επιβάλει στην παίκτρια των «πρασίνων» η WADA και το CAS, για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τέσσερις ενστάσεις, για το συγκεκριμένο θέμα και καμία δεν έχει ακόμη εκδικαστεί! Παρότι εκείνη του Παναθηναϊκού, για τον πρώτο τελικό εκδικάστηκε αμέσως. Όπως αυτά που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του πρώτου τελικού για τον Τάκη Τσουκαλά, εξετάστηκαν… Αλλά οι τέσσερις (!) ενστάσεις του Ολυμπιακού, για το θέμα Χατζηνικολάου… ακόμη περιμένουν!

Αίσχος…

Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει το θέμα έτσι και προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ, για να μπλοκάρει την… «κλοπή» που συντελέστηκε και συντελείται, μπροστά στα μάτια όλης της φίλαθλης Ελλάδας…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ