ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπάσκετ Γυναικών: Παραίτηση Παντελάκη και λύση συνεργασίας (photo)

Μπάσκετ Γυναικών: Παραίτηση Παντελάκη και λύση συνεργασίας (photo)

Χωρίζουν, μετά από 3 χρόνια, οι δρόμοι της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου και του Έλληνα τεχνικού, Γιώργου Παντελάκη. Ο Παντελάκης κατέκτησε τίτλους και έπαιξε με τον Θρύλο στην Ευρωλίγκα, πετυχαίνοντας σημαντικά πράγματα. Ο Ολυμπιακός προχωρά σε αλλαγή στον πάγκο, για την επόμενη μέρα του.

Αναλυτικά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών, Γιώργο Παντελάκη. Ο Έλληνας τεχνικός μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή.

Στα τρία χρόνια στα οποία διετέλεσε πρώτος προπονητής, κατέκτησε δυο πρωταθλήματα ένα κύπελλο και οδήγησε την ομάδα μας στην πρώτη συμμετοχή ελληνικής ομάδας στην Εuroleague.

H Διοίκηση τον ευχαριστεί για τις πολύτιμες υπηρεσίες τις οποίες πρόσφερε στο σύλλογο, όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Γιώργος Παντελάκης αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού  και η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτή για αυτόν.

Δείτε τη φωτό:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ