ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν απονομή…»

«Προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν απονομή…»
Book Small Mobile

Το ΑΣΕΑΔ έφερε την υπόθεση «τελικοί Α1 Γυναικών 2020-21», σε ένα… πρωτοφανές στάδιο. Πρωτοφανές το να μην αποδίδεται στο σκεπτικό της απόφασης για την Χατζηνικολάου, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει έννομο συμφέρον, για να κυνηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια και να δει τη δικαιοσύνη να αποδίδεται. Μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, για τις ενστάσεις του Ολυμπιακού, στον Ολυμπιακό σχολίαζαν με οργή, όλα όσα ζήσαμε, εδώ και ενάμιση μήνα+…

«Το ελληνικό μπάσκετ σύρεται στο βούρκο της ανυποληψίας ολοένα και πιο βαθιά, αφού προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να προχωρήσουν σε απονομή πρωταθλήματος την ώρα που οι υποθέσεις δεν εκδικάζονται», σχολίαζαν στο λιμάνι.

Το ΑΣΕΑΔ δεν ενημέρωσε κανέναν στον Θρύλο, αφού απάντησε χωρίς να κοινοποιεί το σκεπτικό της απόφασής του… Γιατί ο Θρύλος προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ; Επειδή το αρμόδιο όργανο της ΕΟΚ παρέλειψε να συζητήσει την υπόθεση, δικαιολογώντας αυτή του την κωλυσιεργία με τις… εκλογές της Ομοσπονδίας!

 

 

«Πρόκειται για εμπαιγμό, κοροϊδία και έλλειψη δικαιοσύνης που παραπέμπει σε… Ουγκάντα», έλεγαν χαρακτηριστικά, από τον ΟΣΦΠ, για το φλέγον ζήτημα που κρίνει έναν τίτλο.

Και φυσικά, ούτε η ΕΟΚ εξέτασε τα αιτήματα του Ολυμπιακού, ούτε ο ΕΟΚΑΝ έδινε το σκεπτικό της απόφασης, για την αθώωση της Χατζηνικολάου, την ώρα που μέλη της διοίκησής τους και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, «από την… ντροπή τους προσέφυγαν σε παραιτήσεις», πρόσθεταν οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός έχει έννομο συμφέρον για να έχει το σκεπτικό του ΕΟΚΑΝ στα χέρια του, προκειμένου να προσφύγει στα δικαστήρια, αλλά αυτό δεν έχει ακόμη αποδοθεί… «Επιδιώκουν να στερήσουν από τον Ολυμπιακό κάθε τρόπο και μέσο για να μπορέσει να προσφύγει στα δικαστήρια (CAS), προκειμένου να προχωρήσουν σκανδαλωδώς στην απονομή του πρωταθλήματος», λένε στο λιμάνι.

Τι γίνεται, όμως, από εδώ και στο εξής; Από τον Ολυμπιακό έλεγαν με βεβαιότητα ότι το θέμα δεν θα λήξει εδώ και δεν θα περάσει έτσι: «Ο Ολυμπιακός θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα εξαντλήσει όλα τα  δικαστικά μέσα, με στόχο την αποκατάσταση της δικαιοσύνης», υποστήριζαν οι «ερυθρόλευκοι».

 

PHOTO GALLERY

«Προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν απονομή…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ