ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ζαν Σαρλ: «Πολύ σημαντικός ο αγώνας με την Μπασκόνια»

Ζαν Σαρλ: «Πολύ σημαντικός ο αγώνας με την Μπασκόνια»

Ο Ζαν Σαρλ, ο οποίος μπαίνει στην δεύτερη του σεζόν στο λιμάνι, παραχώρησε συνέντευξη για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague, στην οποία ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος την Παρασκευή, με την ισπανική Μπασκόνια στο ΣΕΦ (01/10, 21:00) και στάθηκε στο πόσο σημαντικός είναι ο πρώτος αγώνας για τον Ολυμπιακό και στο πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στην φετινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γάλλος φόργουρντ: «Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε τη σεζόν με το δεξί. Είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς και έχουμε μελετήσει πολύ για αυτόν. Η Μπασκόνια είναι δυνατή ομάδα. Έκανε κάποιες αλλαγές και έχει κάποιους πολύ καλούς παίκτες, όπως είναι ο Μπόλντγουιν, ο οποίος πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν με την Μπάγερν.

Φυσικά είναι επικίνδυνη ομάδα. Η κούρσα για τα πλέι οφ θα αρχίσει αύριο και θεωρώ πως είναι μια από τις βασικές αντιπάλους μας σε αυτή τη μάχη. Η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο είναι σίγουρα ένα συν για εμάς. Εγώ ήρθα στον Ολυμπιακό και για τον κόσμο του. Πέρυσι δεν είχαμε την ευκαιρία να τους έχουμε κοντά μας, πήρα, όμως, μια μικρή γεύση σε εκτός έδρας παιχνίδια, και ήταν ‘τρελό’, οπότε ανυπομονώ να τους δω».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ