ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστρέφει στο μπάσκετ ο Σπανούλης!

Επιστρέφει στο μπάσκετ ο Σπανούλης!

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Θρύλος του Θρύλου, θα έχει ρόλο προπονητή στο τουρνουά «Adidas Next Generation Tournament». Ο Σπανούλης θα είναι ο προπονητής των επίλεκτων ομάδων στο πρωτάθλημα εφήβων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι αρχικά στον πάγκο της ομάδας επίλεκτων παικτών στο Μόναχο (21-23 Ιανουαρίου 2022) και στη συνέχεια θα έχει τον ίδιο ρόλο και στο τουρνουά του Βελιγραδίου (25-27 Φεβρουαρίου 2022). Επίσης, θα είναι και στο τουρνουά της Πάτρας (25-27 Μαρτίου), όπου θα αντιμετωπίσει και την ομάδα της καρδιάς του, τον Ολυμπιακό.

Ακόμη, θα βρεθεί και στα τουρνουά του Βαρέζε (1-3 Απριλίου) και θα προπονήσει και την ομάδα τον επίλεκτων που θα αγωνιστεί στο τελικό τουρνουά που θα γίνει την ίδια περίοδο με το Final Four του Βερολίνου (27-29 Μαΐου).

Βοηθοί του Σπανούλη θα είναι οι Ντούσαν Βούκσεβιτς και Μπάμπης Σκουζής.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη, για αυτήν του την απόφαση:

«Το μπάσκετ μου έχει δώσει πάρα πολλά και δεν μπορούσα να αντισταθώ στην ευκαιρία να δώσω κάτι πίσω όταν που προτάθηκε να γίνω προπονητής νεαρών παιδιών, που τώρα ξεκινούν με τα ίδια όνειρα που είχα και εγώ στην ηλικία τους.

Αυτό το τουρνουά αναπτύσσεται διαρκώς εδώ και δύο δεκαετίες και θα είναι τιμή μου να δουλέψω με μερικά από τα μελλοντικά αστέρια του αθλήματος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ