ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παραδοχή αποτυχίας!

Παραδοχή αποτυχίας!

Κοίτα να δεις. Όλη τη χρονιά δεν είχαν σταματήσει να μας λένε ότι έχουν την καλύτερη ομάδα, πώς τους αδικούν όλη την ώρα και πώς δεν τους αφήνουν να φτάσουν στην πρώτη θέση. Αλλά το απόγευμα της Δευτέρας, στη Γενική Συνέλευση του Π.Α.Ο., τα είπαν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Για διαβάστε την επίσημη ενημέρωση από την πλευρά των "πράσινων".

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "Πραγματοποιήθηκε αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός. Η χρόνια κρίθηκε ανεπιτυχής για τα ομαδικά αθλήματα, αντίθετα με τα ατομικά όπως η Σκοποβολή, η Πυγμαχία κ.α. που κατέκτησαν τίτλους. Νέος πρόεδρος του ΤΑΑ ορίστηκε ο μέχρι πρότινος α’ αντιπρόεδρος, Δημήτρης Κάσσαρης".

Με τον Ηλία Μιχαλαριά να έχει δηλώσει λίγο νωρίτερα πως "Στον αγωνιστικό απολογισμό, στις γυναίκες δυστυχώς δεν είχαμε καλή χρονιά. Στο μπάσκετ γυναικών είχαμε μια χρονιά περίπου σαν την προηγούμενη αλλά είχαμε άσχημη εικόνα στο τέλος. Στο πόλο περίπου ίδια χρονιά με πέρυσι".

Δηλαδή η χρονιά είναι, εμμέσως πλην σαφώς, αποτυχημένη! Αυτό είπαν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Επειδή όλη τη χρονιά παρουσιάζατε τις ομάδες σας ως τις μονίμως αδικημένες. Και τώρα τα είπατε αλλιώς. Κοίτα να δεις… Δεν είναι αδικημένοι, αλλά αποτυχημένοι!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ