ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σταμάτη: «Περιμένουμε πως και πως το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Σταμάτη: «Περιμένουμε πως και πως το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Αποφασισμένη για το Κύπελλο εμφανίστηκε η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, η οποία εκπροσώπησε τους «ερυθρόλευκους» στη συνέντευξη Τύπου του Final Four, μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Μάρτινς Ζίμπαρτς.

Η Σταμάτη ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και ευχήθηκε να ολοκληρωθεί με επιτυχία και χωρίς απρόοπτα αυτή η διοργάνωση. Τέλος, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκες» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και βλέπουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σαν… τελικό.

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την πόλη των Χανίων, τον δήμαρχο και όλους όσους συντέλεσαν σε αυτή τη διοργάνωση. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Το κύπελλο είναι ένας από τους πρώτους στόχους μας και ήρθαμε εδώ να το διεκδικήσουμε. Οι πιθανότητες είναι ίσες για όλες τις ομάδες, καθώς είναι ένας θεσμός με διαφορετική ψυχολογία από το πρωτάθλημα και μπορούν να γίνουν εκπλήξεις.

Αυτός που είναι προετοιμασμένος και παίζει για 40 λεπτά με πείσμα, ενέργεια, πάθος και αυταπάρνηση θα πάρει τον τίτλο. Εύχομαι να γίνουν όμορφα ανταγωνιστικά παιχνίδια και να ευχαριστηθεί το μπάσκετ ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Εμείς οι παίκτες πρέπει να διαφημίσουμε το άθλημα που αγαπάμε. Εύχομαι είμαστε όλοι υγιείς και να ολοκληρωθεί όμορφα η διοργάνωση, ώστε να είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτό το Final Four.

Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε εδώ. Η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη περιμένουμε πως και πως το αυριανό παιχνίδι και το βλέπουμε σαν έναν ημιτελικό με ψυχολογία τελικού».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ