ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπάσκετ: Δίπλα στην ομάδα οι Πρόεδροι

Μπάσκετ: Δίπλα στην ομάδα οι Πρόεδροι

Οι κ.κ. Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος δείχνουν πόσο πολύ θέλει όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού την πρόκριση στο Final 4. Οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Δευτέρας 2/5, στέκονται σταθερά δίπλα στην ομάδα. Όχι μόνο στη θεωρία, αλλά με πράξεις, επενδύσεις, σωστό σχεδιασμό και δυνατές κινήσεις, αλλά και με φυσική παρουσία.

Δίπλα στην ομάδα, «τα είπαν» με Μπαρτζώκα και παίκτες και φυσικά, όπως ήταν παρόντες και στο Μονακό, στα Games 3 και 4, έτσι παραμένουν προσηλωμένοι στον στόχο του Ολυμπιακού, όπως και ΟΛΗ η ομάδα. Και ο στόχος, όπως είπαμε, είναι ένας: Το Βελιγράδι…

Η παρουσία των Προέδρων του Ολυμπιακού, στο πλευρό της ομάδας, όχι μόνο… γενικά, αλλά και φυσικά, με τους κ.κ. Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο να είναι εκεί, δίπλα στο παρκέ, δείχνει πόσο πολύ θέλει ΟΛΟΣ ο οργανισμός του Ολυμπιακού, την πρόκριση.

** Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η Media day θα διεξαχθεί το μεσημέρι τις 3/5 στις 12:00.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ