ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σενάριο από την Ιταλία για Ναζ Μήτρου-Λονγκ

Σενάριο από την Ιταλία για Ναζ Μήτρου-Λονγκ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να λέει «στοπ» στα σενάρια των μεταγραφών και να θέλει να παραμείνει συγκεντρωμένος στα πλέι οφ της Α1, αλλά τα σενάρια διαρκώς… ξεπηδούν. Τώρα έχουμε και νέο, που αφορά στον Μήτρου Λονγκ. Γράφουν στην Ιταλία για τον 28χρονο που έφυγε από την Μπρέσια και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το όνομα του Μήτρου-Λονγκ είχε παίξει πριν λίγες ημέρες, για τον εξασφύριχτρο. Το «bresciacanestro.com» αναφέρει ωστόσο, ότι ο Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος αποχωρεί από την Μπρέσια, μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και όχι στον Παναθηναϊκό, όπως αρχικά είχε γραφτεί…

Ο Μήτρου-Λονγκ είχε φέτος μια εξαιρετική σεζόν σε ατομικό επίπεδο, καθώς ήταν από τους παίκτες της Μπρέσια που ξεχώρισαν στο παρκέ. Ο Μήτρου-Λονγκ μέτρησε 16.6 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ κατά μέσο όρο.

«Αντίο με δάκρυα για τον Μήτρου-Λονγκ, τον περιμένει ο Ολυμπιακός, που προσπέρασε τον Παναθηναϊκό…», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί και μένει να φανεί εάν το σενάριο έχει βάση. Δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι άμεσα, ωστόσο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ