ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ντόρσεϊ ενημέρωσε τον Ολυμπιακό ότι θα πάει ΝΒΑ

Ο Ντόρσεϊ ενημέρωσε τον Ολυμπιακό ότι θα πάει ΝΒΑ

Πολύ κοντά στο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, βρέθηκαν ο Ολυμπιακός και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά τον παίκτη παίρνει μακριά από το λιμάνι, ο… μαγικός κόσμος! Ο διεθνής γκαρντ θα αναζητήσει την τύχη του στο ΝΒΑ και ο Ολυμπιακός πλέον κοιτάζει αλλού. Συγκεκριμένα τον Αϊζάια Κάαναν, όπως σας έχουμε αναφέρει.

Ο Ολυμπιακός βλέπει τον διεθνή γκαρντ να αναχωρεί, πλέον, για άλλες πολιτείες και δη… αμερικανικές. Ο Ντόρσεϊ ενημέρωσε τον Ολυμπιακό ότι θα συνεχίσει στο ΝΒΑ και έτσι η συνεργασία των δύο πλευρών, ολοκληρώνεται.

Ο Αμερικανός με ελληνικό διαβατήριο είχε από πέρυσι αυτό τον όρο, σε ό,τι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του, με την ομάδα του Πειραιά. Και είχε ενημερώσει από πέρυσι ότι στην περίπτωση του ΝΒΑ, θα ακολουθούσε αυτό τον δρόμο. Έτσι συμβαίνει τώρα, με τον Ντόρσεϊ να ενημερώνει επίσημα τον Θρύλο, ότι θα περάσει τον Ατλαντικό, για να δοκιμάσει την τύχη του εκεί.

Πλέον, το θέμα του Κάαναν μπαίνει για τα καλά σε πρώτο πλάνο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ