ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεύτερος σκόρερ και πρώτος ριμπάουντερ στο Ευρωμπάσκετ ο Βεζένκοβ! (photo)

Δεύτερος σκόρερ και πρώτος ριμπάουντερ στο Ευρωμπάσκετ ο Βεζένκοβ! (photo)

Η φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ 2022 μετά από δεκάδες εξαιρετικά παιχνίδια σε Τιφλίδα, Κολονία, Μιλάνο και Πράγα ολοκληρώθηκε.

Φυσικά αυτό που έκανε τη διαφορά στην πρώτη φάση του τουρνουά ήταν οι ίδιοι οι παίκτες μερικοί από τους οποίους πραγματικά εντυπωσίασαν με τα πεπραγμένα τους στο παρκέ είτε η ομάδα τους προκρίθηκε είτε όχι.

Συγκεκριμένα, ο Σάσα Βεζένκοβ αποτέλεσε ίσως τον MVP βάση των αριθμών της φάσης των ομίλων, παρόλο που η εθνική Βουλγαρίας δεν τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο διεθνής φόργουορντ του Θρύλου πραγματοποιεί αναμφισβήτητα την καλύτερη χρονιά στην καριέρα του και φρόντισε να μας το αποδείξει και στο Ευρωμπάσκετ με τη Βουλγαρία.

Λοιπόν, ο Βεζένκοβ στο φετινό τουρνουά πέτυχε δύο σπουδαία επιτεύγματα.  Αρχικά, ο Σάσα βγήκε δεύτερος σκόρερ στη φάση των ομίλων, με μέσο όρο πόντων 26,8 και πρώτος στην κατηγορία των ριμπάουντ με 12,2.

Μάλιστα έκλεισε τη φάση των ομίλων ως ο καλύτερος ριμπάουντερ της διοργάνωσης, με 12.2 μ.ο, έχοντας πίσω του τους Βαλαντσιούνας (11.4), Μαμουκελασβίλι (11.0), Γιόκιτς (9.4), Γκομπέρ και Γιάννη (9.0).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ