ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βγήκαν τα εισιτήρια για το Super Cup!

Βγήκαν τα εισιτήρια για το Super Cup!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Super Cup έχει ξεκινήσει, με τον ΕΣΑΚΕ να ανακοινώνει ότι πλέον ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων.

Η Ρόδος, λοιπόν θα υποδεχθεί το Super Cup του 2022, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου (1-2/10), στο οποίο θα συμμετάσχουν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Προμηθέας και ο Κολοσσός.

Μάλιστα, έγινε γνωστό από την διοργανώτρια αρχή, ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν τα εισιτήριά τους για τα σπουδαία ματς.

Να υπενθυμίσουμε ότι, τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι Ολυμπιακός - Προμηθέας και Παναθηναϊκός - Κολοσσός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Όσες και όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το Super Cup 2022 by aegean islands το οποίο θα γίνει στην Ρόδο το Σάββατο 1η Οκτωβρίου (Παναθηναϊκός – Κολοσσός H Hotels και Ολυμπιακός – Προμηθέας) και την Κυριακή 2/10 (Μεγάλος και μικρός τελικός) καλό είναι να σπεύσουν γιατί η προπώληση εισιτηρίων αρχίζει σήμερα (22/9).

Εάν θέλετε να μπείτε στην ομάδα του Super Cup 2022 by aegean islands η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels στην Πλατεία Βρούχου 1 στην Ρόδο τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 15:00 και το Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου από 10:00-13:00.

Τα εισιτήρια – που ισχύουν και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης - τιμώνται 100 (για τις κεντρικές θύρες) και 80 (για τις πλαϊνές θύρες) ευρώ και τα παιδικά (για ηλικίες από 6 έως 16 ετών) 70 και 50 ευρώ.

Η αγορά των εισιτηρίων αλλά και η είσοδος στις δύο ημέρες του τουρνουά θα γίνει με ταυτοπροσωπία (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο). Συνεπώς τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, ενώ στην είσοδο θα γίνεται σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία. Απαγορεύονται τα διακριτικά ομάδων.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου. Κρατήσεις εισιτηρίων δεν γίνονται.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια μπορούν να δηλώνουν την κράτηση της θέσης τους στο mail esake@esake.gr

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμεΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων. Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμεΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ