ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εδώ βλέπουμε Ολυμπιακό απόψε! (photo)

Εδώ βλέπουμε Ολυμπιακό απόψε! (photo)

Μία δύσκολη «μάχη» έχει να δώσει απόψε ο Ολυμπιακός, που κοντράρεται με την Μπασκόνια στις 21:30, στη Βιτόρια, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι Πειραιώτες, έπειτα από το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και αυτό στην έδρα της Μπαρτσελόνα, θέλουν να... τριτώσουν τις νίκες τους επί ισπανικού εδάφους.

Παράλληλα, ο Θρύλος θέλει να κάνει το 4-0 στο φετινό μαραθώνιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, «αλώνοντας» την έδρα των Βάσκων, οι οποίοι έχουν κάνει ένα επίσης δυνατό ξεκίνημα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξε πως το «έχει» και εφόσον εμφανίσει τον καλό της εαυτό, τότε είναι πολύ πιθανό να φύγει με ένα ακόμη «διπλό» από την Ισπανία, στο δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάδας».

Ο Ολυμπιακός, πάντως, θα έχει και τη στήριξη μερικών «ερυθρόλευκων». Όπως και στη Μαδρίτη, πριν από δύο ημέρες. Ωστόσο, η πλειοψηφία του κόσμου του Θρύλου θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από την τηλεόραση. Συγκεκριμένα, το ματς των νταμπλούχων Ελλάδας με την Μπασκόνια θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime, στις 21:30.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ