ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκούσταφσον: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη με Πολκόβιτσε»!

Γκούσταφσον: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη με Πολκόβιτσε»!

Στη «μάχη» της Ευρώπης ρίχνεται ξανά ο Ολυμπιακός, μετά την επιβλητική νίκη επί των Εσπερίδων (103-63), για το 4/4 στο πρωτάθλημα της Α1.

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου υποδέχεται την Πολκόβιτσε, την Τετάρτη (2/11, 18:00), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα γυναικών.

Στις δηλώσεις της, η Μέγκαν Γκούσταφσον τόνισε ότι οι νταμπλούχες Ελλάδας θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη, ενώ επεσήμανε πως περιμένει τον κόσμο του Θρύλου στο ΣΕΦ, ώστε να στηρίξει την προσπάθειά τους.

«Μετά το ματς πρωταθλήματος το Σάββατο, η ομάδα μας αγωνίζεται ξανά για τη διοργάνωση της EuroLeague. Ανυπομονούμε για αυτό το ματς, η Πολκόβιτσε είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχω παίξει εναντίον τους αρκετές φορές, κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών στην Πολωνία, οπότε τους ξέρω καλά.

Είμαστε ενθουσιασμένες που θα παίξουμε στην έδρα μας, θα δώσουμε τον πρώτο μας αγώνα για τη EuroLeague στο σπίτι μας και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο, να μας υποστηρίξει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα σέντερ του Ολυμπιακού, ενόψει του σημαντικού ματς με την πολωνική ομάδα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ