ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με την «ψυχάρα» του Λάρεντζάκη στο Παγκόσμιο! (video)

Με την «ψυχάρα» του Λάρεντζάκη στο Παγκόσμιο! (video)

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, με πρωταγωνιστή τον Λαρεντζάκη κατάφερε να νικήσει το Βέλγιο και σε συνδυασμό με την επικράτηση της Σερβίας επί της Τουρκίας, προκρίθηκε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τα έβαζε από παντού χθες στο Βέλγιο. Η άμυνά του όμως είναι αυτή που στέλνει την Εθνική στα γήπεδα της Άπω Ανατολής. Το επιθετικό φάουλ που κέρδισε από τον Ομπασοχάν 2 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος σφράγισε τη νίκη της ελληνικής ομάδας με 72-70 και την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Ο Λαρεντζάκης σκόραρε 20 πόντους, αλλά η Εθνική χρειάστηκε και τη νίκη της Σερβίας επί της Τουρκίας με 77-76 για να εξασφαλίσει δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της προκριματικής φάσης, τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που της επιτρέπει να διεκδικήσει μια θέση και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πατάει πάνω σε πόδι αντιπάλου και πέφτει κάτω σφαδάζοντας. Οι συμπαίκτες του, όλο το Μιλγουόκι παγώνουν. Αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Σηκώνεται αμέσως σα να μην είχε συμβεί τίποτα.

Ο Γιάννης έπαιξε ως το τέλος κόντρα στους Χοκς σκοράροντας 27 πόντους, αλλά οι Μπακς δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα τους με 121-106. Σημασία όμως έχει ότι είναι καλά.

Πηγή: megatv.com

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ