ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπάσκετ: Τα ρεκόρ και τα σερί ενόψει Προμηθέα!

Μπάσκετ: Τα ρεκόρ και τα σερί ενόψει Προμηθέα!

Ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη την προσπάθειά του στην Ευρωλίγκα και επικεντρώνεται στη «μάχη» με τον Προμηθέα για την Basket League, την οποία θέλει να κερδίσει, για να συνεχίσει το αήττητό του στο πρωτάθλημα. Πάμε να μπούμε ακόμη πιο βαθιά σε αυτή τη «μάχη», αναλύοντας σερί, ρεκόρ και τι προσμένουμε να δούμε.

Χαρακτηριστικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

* Ο Σάσα Βεζένκοφ απέχει δύο εύστοχες βολές από τις 100 και τέσσερα εύστοχα δίποντα από τα 200 με τον Ολυμπιακό στην Basket League.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Ολυμπιακός έχει δύο παίκτες στην πρώτη πεντάδα των πασέρ της Basket League. Ο Κώστας Σλούκας είναι 3ος με 34 και ο Τόμας Ουόκαπ 4ος με 33 ασίστ, έχοντας το 39,64% των ασίστ της ομάδας τους (67 από τις 169).

* Ο Ταρίκ Μπλακ είναι ο πρώτος επιθετικός ριμπάουντερ του Ολυμπιακού αφού είχε εννιά στα πέντε παιχνίδια που αγωνίστηκε. Έχει το 21,42% των επιθετικών ριμπάουντ της ομάδας του (21 από τα 42).

* Τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού εκτέλεσαν στα έξι πρώτα παιχνίδια της Basket League με 50%+. Ο Κώστας Σλούκας έχει 7/9, ο Σακίλ ΜακΚίσικ 9/13, ο Σάσα Βεζένκοφ 11/17 και ο Κώστας Παπανικολάου 7/14.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Ο Ολυμπιακός έχει τις κορυφαίες επιδόσεις των έξι πρώτων αγωνιστικών σε πόντους (107 με τον Ιωνικό), εύστοχα τρίποντα (17 με το Περιστέρι bwin), ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα (56,66% με το Περιστέρι bwin), ασίστ (32 με τον Άρη) και λιγότερων λαθών (5 με τον Απόλλωνα).

- Τα δύο επιθετικά ριμπάουντ της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Carna, παραμένει η χειρότερη επίδοση της φετινής Basket League.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ