ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σταμολάμπρου: «Πρέπει να παίξουμε πιεστική και επιθετική άμυνα»

Σταμολάμπρου: «Πρέπει να παίξουμε πιεστική και επιθετική άμυνα»

Έναν πρόωρο τελικό δίνει στις 18:00 η Εθνική μπάσκετ Γυναικών, με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία, έχοντας ως στόχο τη νίκη, ώστε να αγκαλιάσει το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2023.

Μιλώντας για το σημαντικό ματς της Ελλάδας, η διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού, Αννά Νίκη Σταμολάμπρου τόνισε ότι το παιχνίδι είναι ένας τελικός, ενώ επεσήμανε ότι εκείνη και οι συμπαίκτριες της θα πρέπει να παίξουν πιεστική άμυνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Σταμολάμπρου:

«Είμαστε αρκετά έτοιμες να αντιμετωπίσουμε τη Μεγάλη Βρετανία που διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα. Για μας είναι ένας τελικός ο αγώνας της Κυριακής (σ.σ. σήμερα) και με αυτή τη νοοτροπία και τη λογική θα τον αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να παίξουμε πολλή πιεστική και επιθετική άμυνα και να περιορίσουμε τα ατού της Μεγάλης Βρετανίας που κατά βάση βρίσκονται μέσα στη ρακέτα».

Για την περσινή νίκη στο Μάντσεστερ και το σημερινό παιχνίδι, είπε: «Σίγουρα υπάρχουν προσθήκες, αλλά και απουσίες στο ρόστερ της Μεγάλης Βρετανίας. Ο βασικός κορμός, όμως, έχει παραμείνει ο ίδιος οπότε γνωριζόμαστε καλά μέσα στο γήπεδο. Εμείς με την σειρά μας δουλεύουμε στην προπόνηση προκειμένου να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον αγώνα της Κυριακής».

Για την υπέροχη ατμόσφαιρα που έζησαν στο γήπεδο στο ματς με την Εσθονία: «Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και ευχαριστούμε τους φίλαθλους που ήρθαν να μας υποστηρίξουν. Τους περιμένουμε και την Κυριακή γιατί είναι πραγματικά ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς όσον αφορά στην πρόκριση. Οπότε θα χρειαστούμε το ρυθμό, τη φωνή και την ώθηση του κόσμου από την κερκίδα».

Για το Ευρωμπάσκετ: «Θέλω όσο τίποτα να είμαι παρούσα σε ένα ακόμα Ευρωμπάσκετ. Χαίρομαι πραγματικά να παίζω γι’ αυτή την ομάδα. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου, η αγαπημένη μου ομάδα. Κάθε φορά προσπαθώ να δίνω το 100% και θέλω να πάω σε ένα ακόμα Ευρωμπάσκετ και να το χαρώ με την υπόλοιπη ομάδα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ