ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ζίμπαρτς: «Στόχος μας είναι η νίκη...»

Ζίμπαρτς: «Στόχος μας είναι η νίκη...»

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στην αγωνιστική δράση την Τετάρτη (30/11), μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας, που προέρχονται από τη νίκη (89-74) επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, στις 19/11, για την 7η αγωνιστική της Α1, αγωνίζονται εκτός έδρας στις 20:30 με τον Πρωτέα Βούλας, για την 8η «στροφή».

Τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους, να πάρουν το «διπλό» στην έδρα του Πρωτέα και να κάνουν το «οκτώ στα οκτώ» στο φετινό πρωτάθλημα.

O προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μάρτινς Ζίμπαρτς, δήλωσε:  «Μετά τη διακοπή που είχαμε, λόγω των Εθνικών ομάδων, στοχεύουμε να ξαναβρούμε γρήγορα το ρυθμό μας και να παρουσιάσουμε ξανά την εικόνα που δείχναμε πριν από αυτό το… διάλειμμα. Η ομάδα μας συνεχίζει με ενθουσιασμό την πορεία της και βήμα-βήμα, στοχεύουμε να πετυχαίνουμε κάθε στόχο που έχουμε θέσει. Στόχος μας, λοιπόν, είναι η νίκη την Τετάρτη».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ