Έγραψε ιστορία ο «Σλούκι Λουκ»!
Μπάσκετ υψηλότατου επιπέδου παίζει και τη φετινή σεζόν ο Κώστας Σλούκας. Ο διεθνής γκαρντ μπορεί να ήταν και πέρσι εξαιρετικός, ωστόσο φέτος είναι φοβερός και ακόμη πιο κομβικός. Ο ίδιος παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σπάει τα ρεκόρ!
Συγκεκριμένα, ο άσος του Θρύλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία, καθώς μένοντας στο παρκέ, για ένα «σκάρτο» 20λεπτο, ο Κώστας Σλούκας κατάφερε να φτάσει σε μία ξεχωριστή επίδοση.
Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μοίρασε πέντε ασίστ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και έβαλε το όνομα του στη λίστα των παικτών που μοίρασαν τουλάχιστον 700 ασίστ στην Basket League. Ο Σλούκας χρειάστηκε 224 παιχνίδια για να φτάσει σε αυτόν τον αριθμό και είναι ο 20ός που το κατάφερε στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.









